Lisen Hammar, Mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mölndal

Lisen Hammar Mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

Lisen Hammar, Mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mölndal
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Lisen?

Jag brinner för mitt yrke och bryr mig genuint om att både säljare och köpare ska vara nöjda. Mina kunder beskriver mig som en mäklare som gör det där lilla extra. Efter flera år som fastighetsmäklare känner jag mig trygg i min yrkesroll och har också en gedigen kunskap. Jag är stolt över att få arbeta för Länsförsäkringar Fastighetsförmedling då vi står för trygghet i livets största affär.

Vad skiljer Lisen Hammar från andra mäklare?

För mig är det extremt viktigt att varje kundkontakt upplevs värdefull för såväl säljare, köpare och spekulant. Jag tycker också att det är en del av jobbet att hålla mina kunder uppdaterade genom hela processen. Tydlighet, kunskap och trygghet gör att jag har hög kundnöjdhet och återkommande kunder vilket är mitt mål i varje affär.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Mölndal är en fantastiskt trevlig kommun. I mina ögon får du allt och lite till när du bor här. Här erbjuds bland annat fin natur, bra badställen, smidiga kommunikationer, trevligt centrum med stort utbud och dessutom har du havet på nära håll. Efter att ha jobbat som fastighetsmäklare i kommunen under flera år så känner jag kommunen väl och vad som hänt de senaste åren och vad som komma skall.

Hur marknadsför Lisen sina bostadsförsäljningar?

Vi jobbar med en mycket bred form av marknadsföring alltså inte enbart Hemnet och egen hemsida. På Hemnet hittar vi dem som söker varje vecka, men vi försöker även hitta dem som inte är ute och söker varje vecka. Därav lägger vi även stor vikt på riktad marknadsföring på sociala medier såsom Facebook och Instagram. Givetvis sitter vi även i skyltfönster, direktreklam, med mera.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-04-01.

LISEN SÄLJER
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Radhus
  • Villor
På följande platser
  • Göteborg
  • Mölndal
LISEN ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
Lisen har ännu inte fått något omdöme

Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Lisen till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Lisen

LISEN JOBBAR PÅ

Är du Lisen Hammar?
Logga in och redigera din presentation här.