Lisa Niemi, Mäklare på Bjurfors Höllviken

Lisa Niemi Mäklare på Bjurfors

Lisa Niemi, Mäklare på Bjurfors Höllviken
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Lisa?

Jag vill att säljare och köpare ska känna sig 100% nöjda. Jag strävar efter att hitta köpare som ser värdet i din bostad för att få högsta möjliga slutpris. Jag är verksam på Bjurfors i Höllviken och själv bosatt i Falsterbo. Jag har stort kontaktnät och lång erfarenhet. Jag har jobbat många år med nyproduktion och stor kunskap av hur det är att bygga hus. Jag är engagerad och aktiv i alla försäljningar och arbetar med såväl hus som bostadsrätter och tomter.

Vad skiljer Lisa från andra mäklare?

Jag har ett väldigt stort engagemang i mina förmedlingar. Jag är alltid tillgänglig på telefon och sms, så har du några frågor är det bara att kontakta mig. Jag ser till att förmedla det som du älskat med din bostad vidare till nästa. Jag tar god tid på mig att förbereda ditt objekt rätt innan vi möte marknaden.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Då jag själv är boende på Näset har jag god kännedom om skolor, dagis, butiker och hur kollektivtrafiken fungerar. Jag känner väl till promenadstråk och de bästa ställena på stranden. Jag vet vilka köpare som är intresserade av olika bostäder och hur man bäst riktar in sig till dem.

Hur marknadsför Lisa sina bostadsförsäljningar?

Bostaden matchas tidigt mot vårt kundregister samt läggs ut på hittahem.se för att tidigt få in spekulanter. När stylist varit på hembesök samt bostaden är fotograferad av professionella fotografer och vi skrivit objektbeskrivning läggs objektet ut på hemnet mm. Vi har även lokalt möjlighet att skylta objektet på olika lokala ställen i området samt att jag jobbar med direkt utskick om att objektet är till salu. Har ni specifika önskemål om marknadsförningen så är jag lyhörd för det också.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-02-28.

Lisa Niemi har 1 omdöme

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Lisa till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Lisa

LISA JOBBAR PÅ

Är du Lisa Niemi?
Logga in och redigera din presentation här.