Lisa Johansson, Mäklare på Fastighetsbyrån

Lisa Johansson Mäklare på Fastighetsbyrån

Toppmäklare 2019
Lisa Johansson, Mäklare på Fastighetsbyrån
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Lisa?

För mig är detta ett förtroende som jag vill förvalta på bästa möjliga sätt. Jag lägger ett stort personligt engagemang från början till slut och jag finns med under hela försäljningsprocessen, också efter försäljningen. Jag strävar alltid efter högsta möjliga försäljningspris och med ett gott samarbete kommer man långt.

Vad skiljer Lisa från andra mäklare?

Jag är en personlig mäklare som vill jobba på ett sätt som jag själv skulle vilja att min mäklare jobbar på. Stort engagemang, tillgänglig, ödmjuk, trygg, påläst och noggrann. Jag gör allt jobb i en försäljning, från första mötet, skriver objektsbeskrivning, är med på fotografering, gör allt material, visningar, budgivning, kontraktskrivning, tillträde och kapitalvinstberäkning. Du vet helt enkelt vem du ska höra av dig till. Jag är också nyfiken på att höra vad du som säljare har för önskemål i en försäljning.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Jag arbetar på Hisingen och främst Centrala Hisingen där jag själv är bosatt.. Jag tycker att Hisingen är ett otroligt intressant område som har allt och lite till, butiker, restauranger, naturområden, äldre bebyggelse och nytt, vatten och goda kommunikationer.

Hur marknadsför Lisa sina bostadsförsäljningar?

Vi har en otroligt bredd på våra marknadsföringskanaler. Jag berättar gärna mer om det när vi ses. Vi har en väldigt bra hemsida som framhäver bilderna på din bostad på bästa sätt. Jag är alltid med på fotograferingar då jag tycker att detta är ett roligt moment och kommer gärna med idéer för att få intressanta bilder.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2020-05-27.

Lisa Johansson har 9 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Lisa till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Lisa

LISA JOBBAR PÅ

Är du Lisa Johansson?
Logga in och redigera din presentation här.