Lisa Engberg, Mäklare på SkandiaMäklarna Norrköping

Lisa Engberg Mäklare på SkandiaMäklarna

Lisa Engberg, Mäklare på SkandiaMäklarna Norrköping
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Lisa?

Först och främst så älskar jag mitt arbete och brinner för att göra mina kunder nöjda. Mitt mål är att du ska vara så nöjd med affären att du rekommenderar mig till såväl kollegor, vänner som mormor och morfar. Då vet jag att jag har gjort ett bra jobb!
Varje bostadsaffär är unik och jag vet att det är en stor affär för dig. Därför är det viktigt att du känner dig trygg under hela processen, från början till slut. Jag kommer även göra mitt yttersta för att du ska få så högt slutpris som möjligt!

Vad skiljer Lisa från andra mäklare?

Varje bostadsaffär ser jag som ett unikt projekt där varje bostad har olika behov och målgrupper.
Min största personliga styrka är min optimism och min vilja samt förmåga att alltid se saker från den ljusa sidan. Vidare är jag som person är oerhört ambitiös och det i kombination med lyhördhet tror jag är ett vinnande koncept i den här branschen – man behöver ha ett inre driv för att nå maximala resultat men samtidigt ska allting ske på kundens villkor och dessa ska alltid komma i första rummet. En bostadsaffär är ett stort steg i livet och jag vill att mina kunder ska känna ett stark förtroende för mig såväl som mäklare som person.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

När marknaden viker sig något så viker sig inte jag! Tvärtom - det är då jag arbetar ännu hårdare för och har ännu fler visningar, allt för att hjälpa dig som säljare att få bäst betalt.

Då jag i hela mitt liv bott i Norrköping känner jag väl till staden och dess ytterområden. Jag vet hur nära det är till skolor, caféer, promenadstråk och matbutiker. Jag vet vilka köpare som är intresserade av olika bostäder och hur man bäst riktar in sig till dem.

Norrköping är en stad som växer och det är många som vill flytta hit så efterfrågan är överlag väldigt stor på både villor, tomter och bostadsrätter.

Hur marknadsför Lisa sina bostadsförsäljningar?

Vi syns i alla kanaler; Hemnet, SkandiaMäklarnas egen hemsida, tidningsannonsering i NT, Facebook och Instagram samt genom tips till vårt spekulantregister.
Vi använder oss av en noga utvald proffsfotograf.
Våra visningsbroschyrer kommer direkt från ett tryckeri för att hålla högsta kvalité.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-10-23.

Lisa Engberg har 5 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Lisa till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Lisa

LISA JOBBAR PÅ

Är du Lisa Engberg?
Logga in och redigera din presentation här.