Linus Molin, Mäklare på Bjurfors Huddinge

Linus Molin Mäklare på Bjurfors

Linus Molin, Mäklare på Bjurfors Huddinge
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Linus?

Som person och mäklare kännetecknas jag av ett otroligt driv. Jag har en hög ambitionsnivå och vilja för att hjälpa mina kunder nå det absolut bästa slutresultatet men även finnas där som ett stöd och en vän under processens gång. Med en ödmjuk inställning för uppdraget kommer jag göra mitt yttersta för att säkra en högkvalitativ tjänst.

Om just du väljer mig som mäklare så kan jag säkra att alla parter involverade kommer lämna processen och känna att de blivit bemötta på det absolut bästa sätt och att jag som mäklare gav mitt yttersta hela vägen ut.

Med vänliga hälsningar
Linus Molin - Bjurfors Huddinge

Vad skiljer Linus från andra mäklare?

Den personliga kontakten samt mitt engagemang och driv är något som skiljer mig från andra mäklare, har även som mål att ha en otroligt hög tillgänglighet för att skapa en hög trygghetskänsla för dig som kund. Trygghet är A och O i en bostadsaffär och det är något jag fokuserar kraftigt på.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Efter att ha vuxit upp i området kan jag alla de små guldklimpar som kan tänkas finnas i området, med en otroligt god lokalkännedom kan jag på bästa sätt marknadsföra din bostad samt se till att inga viktiga detaljer missas.

Hur marknadsför Linus sina bostadsförsäljningar?

Jag marknadsför mina objekt på hemnet samt på Bjurfors hemsida.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-12-04.

LINUS SÄLJER
LINUS ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
Linus Molin har 3 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Linus till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Linus

LINUS JOBBAR PÅ

Är du Linus Molin?
Logga in och redigera din presentation här.