Linnea Wisenfelt, Mäklare på BOSTHLM

Linnea Wisenfelt Mäklare på BOSTHLM

Linnea Wisenfelt, Mäklare på BOSTHLM
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Linnea?

För mig är det viktigt att du som säljare och köpare ska känna er trygga och nöjda efter en avslutad försäljning. För att uppnå det är jag ständigt tillgänglig, påläst och målmedveten. Som person är jag väldigt engagerad och gör alltid det lilla extra i varje enskild affär för att det ska bli så bra som möjligt.

Då jag är uppvuxen på Södermalm har jag ett stort kontaktnät samt hög lokalkännedom utöver det vanliga vilket jag har stor användning av när jag ska hjälpa dig genom din största affär i livet.
Varmt välkomna att kontakta mig!

Vad skiljer Linnea från andra mäklare?

Varje bostadsaffär är unik där varje bostad har olika behov och målgrupper.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Då jag är uppvuxen på Södermalm har jag ett stort kontaktnät samt hög lokalkännedom utöver det vanliga vilket jag har stor användning av. Jag vet var skolor, caféer, parker, butiker och givetvis närmsta kollektivtrafik finns!

Hur marknadsför Linnea sina bostadsförsäljningar?

Bostadsannonsen läggs upp på vår hemsida www.skandiamaklarna.se, Hemnet och Hittahem. Utöver exponering på webben marknadsför vi i lokalpress eller annan tidning som önskas. vi marknadsför i våra sociala kanaler så som Facebook och Instagram. Det är viktigt att anpassa marknadsföringen efter målgruppen för att exponera maximalt. Vi publicerar även bostaden i vårt spekulantregister och matchar mot aktiva köpare. Har du önskemål om ytterligare marknadsföring ordnar vi det.
Bostadsbilderna tas av professionell fotograf och självklart tar jag fram försäljningsmaterial så som visningsbroschyrer.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-10-16.

LINNEA ERBJUDER

Följande arvodestyper

  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)

Linnea Wisenfelt har 1 omdöme

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Linnea till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Linnea

LINNEA JOBBAR PÅ

Är du Linnea Wisenfelt?
Logga in och redigera din presentation här.