Linnea Wisenfelt, Mäklare på BOSTHLM

Linnea Wisenfelt Mäklare på BOSTHLM

Linnea Wisenfelt, Mäklare på BOSTHLM
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Linnea?

Det viktigaste för mig är att både säljare och köpare känner sig nöjda och trygga genom hela försäljningsprocessen. För att uppnå det går jag in i varje affär med hög energi och engagemang för att göra det lilla extra som är avgörande för din bostadsaffär. Varje del i försäljningsprocessen är noga genomtänkt och ingenting får lämnas åt slumpen. Som person är jag lyhörd, engagerad och tävlingsinriktad med stor kämparglöd.

Jag är uppvuxen på Södermalm och har bott i Enskede, Vasastan och på Kungsholmen. Därför har jag mycket god lokalkännedom samt ett brett kontaktnät - något jag har stor användning av när jag ska hjälpa dig genom din största affär i livet!

Varmt välkomna att kontakta mig!

Vad skiljer Linnea från andra mäklare?

Varje bostadsaffär är unik där varje bostad har olika behov och målgrupper.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Då jag är uppvuxen på Södermalm har jag ett stort kontaktnät samt hög lokalkännedom utöver det vanliga vilket jag har stor användning av. Jag vet var skolor, caféer, parker, butiker och givetvis närmsta kollektivtrafik finns!

Hur marknadsför Linnea sina bostadsförsäljningar?

Enbart erfarna mäklare
Kunskap och erfarenhet är tillgångar i alla yrken. Till BOSTHLM har vi därför handplockat endast de skickligaste och mest erfarna mäklarna i Stockholm. Vi har gjort det av en enda anledning – så att rätt person kan företräda dig i din kanske största affär.

Fullskärmsbilder i HD
Här på BOSTHLM.se presenterar vi samtliga objekt i både HD-format och fullskärmsstorlek. Detta är en förutsättning för att kunna återge ditt objekts färg, skärpa och djup med absolut högsta kvalitet.

Ett aktivt kundregister
På BOSTHLM har vi under många år byggt upp ett aktivt kundregister. I det har vi samlat människor som söker boende i ett visst område, i en viss storlek eller med en viss standard. Det är ett register vi vårdar och underhåller ömt, med tät personlig kontakt, eftersom vi vet att nästa köpare kan finnas bland dem.

Ditt hem i sociala medier
Som en modern mäklare måste vi finnas där köparna finns. Genom strategisk exponering i sociala kanaler som Instagram och Facebook ser vi till att så många spekulanter som möjligt får chansen att upptäcka just ditt objekt.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2020-02-10.

LINNEA SÄLJER
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor
På följande platser
LINNEA ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
Linnea Wisenfelt har 5 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Linnea till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Linnea

LINNEA JOBBAR PÅ

Är du Linnea Wisenfelt?
Logga in och redigera din presentation här.