Linnea Wessberg, Mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Centrum

Linnea Wessberg Mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

Linnea Wessberg, Mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Centrum
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Linnea?

Jag har ett stort engagemang och hjärta i mina affärer. För mig är det viktigt med nöjda kunder och jag strävar alltid efter att bli bättre. Jag brinner för mitt jobb och vet att det är hårt jobb som gäller för att ni ska få så bra betalt som möjligt. Samarbetet med Länsförsäkringar Bank säkerställer att vi har budgivningsklara kunder och kan hjälpa till med snabbt lånelöfte, på så vi får vi med alla.

Vad skiljer Linnea från andra mäklare?

Jag har ett stort engagemang och anpassar tjänsten efter att få fram det du tycker är viktigast för att få en så bra samarbete som möjligt. Jag lägger stor viktigt vid visningarna och att vara väl påläst för att kunna vara aktiv och förmedla det bästa av bostaden och värderar en långsiktig kontakt med spekulanter för att bilda en trygghet. En trygg spekulant kommer vara villig att ge mer vilket kommer generera högre slutpris.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Jag tycker väldigt bra om området. Det är många som vill bo här och är ett perfekt område om han vill bo centralt och ha nära till allt men ändå har grönt runt om kring sig. Jag har många köpare som vill bo just här!

Hur marknadsför Linnea sina bostadsförsäljningar?

Marknadsföring är en otroligt viktig del i processen. Jag jobbar med en mycket bred form av marknadsföring för att nå ut till så många som möjligt som vill bo i ert område. Såklart marknadsförs lägenheten via Hemnet och egen hemsida. På Hemnet hittar vi dom som söker aktivt varje vecka, men vi försöker även hitta dom som inte är ute och söker varje vecka. Därav lägger vi även stor vikt på riktad marknadsföring på sociala medier så som Facebook och Instagram. Detta är köpt reklam som kommer upp mitt i deras flöde. Detta för att säkerställa att nå ut till alla potentiella köpare. Vi har även ett brett spekulantregister som får utskick, samt interna kunder som vi bearbetar. Givetvis sitter vi även i skyltfönster, direktreklam, med mera

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-03-11.

LINNEA SÄLJER

Objekttyper

  • Bostadsrätter

LINNEA ERBJUDER

Följande arvodestyper

  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)

Linnea har ännu inte fått något omdöme

Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Linnea till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Linnea

LINNEA JOBBAR PÅ

Är du Linnea Wessberg?
Logga in och redigera din presentation här.