Linnea Sjöberg, Mäklare på Skeppsholmen Sotheby's international Realty

Linnea Sjöberg Mäklare på Skeppsholmen Fastighetsmäkleri Sotheby's Realty

Linnea Sjöberg, Mäklare på Skeppsholmen Sotheby's international Realty
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Linnea?

Min passion för fastighetsmarknaden föddes i Italien för över 20 år sedan. År 2009 öppnade jag min egen fastighetsbyrå i Rom och sedan 2015 arbetar jag som mäklare på högsta nivå; först på Rome Sotheby's International Realty och nu på Skeppsholmen Sotheby's International Realty i Stockholm. Mitt personliga huvudmål har alltid varit att uppfylla varje enskild kunds förväntningar och har tack vare min långa erfarenhet som mäklare lärt mig att snabbt förstå de mest olika önskemål.
Jag lägger ner mycket energi i varje förhandling, alltid med förtroendet som högsta värde och trygghetsbas för mina kunder. Bemötandet av människor blir alltmer viktigt i vår digitala vardag och jag prioriterar alltid en personlig kontakt och kontinuerlig återkoppling till mina kunder. Med min expertis och kundfokus, erbjuder jag högsta kvalitet och service genom hela försäljningsprocessen. Jag gör alltid mitt allra bästa och mina ständigt återkommande kunder från hela världen anser jag vara mitt bästa betyg.

Vad skiljer Linnea från andra mäklare?

Tack vare min internationella erfarenhet som mäklare, med förmedling av drömboende på högsta nivå i kombination med Sotheby's International Realty's globala nätverk, har jag den största möjligheten att nå ut till den alltmer globala fastighetsmarknaden. Jag är främst ansvarig för förmedling av objekt i det vackra Dalarna, där jag är född och uppvuxen och har stor lokalkännedom.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Andelen internationella köpare förväntas vara fortsatt hög på den nordiska fastighetsmarknaden år 2019 och vackra Dalarna med ett av landets mest varierande natur och kulturupplevelser har alltid dessutom lockat människor till sig. Bostadsmarknaden i Dalarna är en marknad på uppgång, men den positiva prisutvecklingen i länet föresätter ett samspel mellan insatser på den internationella, regionala och lokala nivån.
Det råder stor bostadsbrist i de flesta kommuner och bostadsbyggandet räknas med att öka och vara högre än tidigare under de tre kommande åren.

Hur marknadsför Linnea sina bostadsförsäljningar?

Genom oss på Skeppsholmen Sotheby's International Realty når du inte bara ut på den lokala marknaden, utan även ut i världen genom våra drygt 900 kontor i 68 länder. Som komplement till det mest kraftfulla lokala marknadsföringspaketet kan vi erbjuda den svenska marknaden en ojämförbar global exponering. Vi skräddarsyr dock vår marknadsföring efter kundens behov och önskemål. Vi kan erbjuda maximal exponering i dagspress och vi kan gå den diskreta vägen över vårt minutiöst uppdaterade kundregister.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-09-25.

LINNEA SÄLJER

Objekttyper

  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor

På följande platser

LINNEA ERBJUDER

Följande arvodestyper

  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)

Linnea har ännu inte fått något omdöme

Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Linnea till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Linnea

LINNEA JOBBAR PÅ

Är du Linnea Sjöberg?
Logga in och redigera din presentation här.