Linn Walderton, Mäklare på HusmanHagberg Karlskrona & Ronneby

Linn Walderton Mäklare på HusmanHagberg

Toppmäklare 2017
Linn Walderton, Mäklare på HusmanHagberg Karlskrona & Ronneby
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Linn?

Jag har 10 års erfarenhet av mäklaryrket och vet hur vi bäst agerar utifrån bostadens förutsättningar och den rådande marknaden. Som kund kan du vara trygg med att jag alltid strävar efter att uppnå det bästa resultatet. Mitt mål är att du ska bli så nöjd som möjligt och gärna anlitar mig igen i framtiden.

Vad skiljer Linn från andra mäklare?

För mig är kunskap, passion och målmedvetenhet självklarheter i alla försäljningar. Genom att ha nöjda kunder som rekommenderar mig vidare, säkerställer jag ständig kvalitet i min mäklartjänst.

Hur marknadsför Linn sina bostadsförsäljningar?

Marknadsföringen anpassas efter just din bostad och den tilltänkta målgruppen. Vi arbetar med styling och proffsfotografering för att ge bostaden bästa möjliga förutsättningar inför annonseringen. Bostaden exponeras bl.a. på Hemnet, Bovision och vår egen hemsida. Vi arbetar även hårt med sökoptimering på Google för att möjliggöra höga träffresultat för din bostad. Utöver detta annonserar vi din bostad i sociala medier - Facebook och Instagram, i våra skyltfönster, på det lokala SEB-kontoret och vid behov på Mäklartipset. Vi har även ett gediget och uppdaterat register med spekulanter som vi kontaktar inför försäljningen av din bostad.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-02-18.

LINN ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
Linn Walderton har 6 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Linn till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Linn

LINN JOBBAR PÅ

Är du Linn Walderton?
Logga in och redigera din presentation här.