Linn Jadehov, Mäklare på Mäklarringen Falun & Borlänge

Linn Jadehov Mäklare på Mäklarringen

Toppmäklare 2018
Linn Jadehov, Mäklare på Mäklarringen Falun & Borlänge
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Linn?

Mina främsta egenskaper är att jag är väldigt engagerad, resultatinriktad och har förmåga att skapa trygghet och förtroende för såväl säljare som köpare. Min ambition med varje försäljning är att du som säljare ska vara så pass nöjd att du, utan tvekan, varmt rekommenderar mig till dina vänner och bekanta. Nöjda och återkommande kunder är det bästa kvittot på en lyckad förmedlingsprocess! Ingen affär är den andra lik, därför är det extra viktigt att vara lyhörd som fastighetsmäklare.

Vad skiljer Linn från andra mäklare?

Jag skräddarsyr varje försäljning genom att tillsammans med dig och erfarna fotografer utarbeta ett stilsäkert och säljande material inför din försäljning, för i slutändan är det detta som gör skillnaden mellan ett högt eller lågt slutpris. Med en envishet och kämparglöd som sticker ut har jag många återkommande kunder och det där lilla extra som många söker hos sin fastighetsmäklare.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Jag har tidigare arbetat som fastighetsmäklare i både Falun och Borlänge med omnejd och därmed har jag god lokalkännedom när det gäller villor, fritidshus, bostadsrätter och mindre gårdar. Det är stor efterfrågan på bostäder i både Falun och Borlänge, det är fantastiska platser så jag förstår att bostäder i regionen är väldigt eftertraktade. Med mitt breda kundregister vet jag vilka köpare som är intresserade av olika bostäder.

Hur marknadsför Linn sina bostadsförsäljningar?

Jag anpassar marknadsföringen efter kundens önskemål. Jag berättar gärna för dig.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-10-16.

LINN ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
Linn Jadehov har 6 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Linn till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Linn

LINN JOBBAR PÅ

Är du Linn Jadehov?
Logga in och redigera din presentation här.