Linn Asplund, Mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mölndal

Linn Asplund Mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

Toppmäklare 2019
Linn Asplund, Mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mölndal
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Linn?

Sedan 2014 har jag arbetat i Mölndal med förmedling av bostadsrätter. Mina ledord är noggrannhet, trygghet och kunskap. Jag är stolt över att få arbeta för Länsförsäkringar Fastighetsförmedling då vi står för trygghet i livets största affär.

Vad skiljer Linn Asplund från andra mäklare?

Jag är extremt noggrann och vill genuint att både säljare och köpare ska vara mer än nöjda när affären är klar. Jag har hög kundnöjdhet och mitt mål är att förbli den mäklaren som ständigt är rekommenderad. Jag är en av dem som förmedlar absolut flest bostäder i Mölndals kommun och ligger alltid högt på topplistorna. Med Länsförsäkringars starka och heltäckande varumärke i ryggen har jag alla förutsättningar att göra din affär till den bästa affären.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Mölndal är en fantastiskt trevlig kommun. I mina ögon får du allt och lite till när du bor här. Här erbjuds bland annat fin natur, bra badställen, smidiga kommunikationer, trevligt centrum med stort utbud och dessutom har du havet på nära håll. Efter att ha jobbat som fastighetsmäklare i kommunen under flera år så känner jag kommunen väl och vad som hänt de senaste åren och vad som komma skall.

Hur marknadsför Linn sina bostadsförsäljningar?

Vi jobbar med en mycket bred form av marknadsföring alltså inte enbart Hemnet och egen hemsida. På Hemnet hittar vi dem som söker varje vecka, men vi försöker även hitta dem som inte är ute och söker varje vecka. Därav lägger vi även stor vikt på riktad marknadsföring på sociala medier såsom Facebook och Instagram. Givetvis sitter vi även i skyltfönster, direktreklam, med mera.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-04-01.

LINN SÄLJER
Objekttyper
  • Bostadsrätter
På följande platser
  • Göteborg
  • Härryda
  • Mölndal
LINN ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
Linn Asplund har 10 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Linn till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Linn

LINN JOBBAR PÅ

Är du Linn Asplund?
Logga in och redigera din presentation här.