Linnéa Lund, Mäklare på Fastighetsbyrån Östhammar

Linnéa Lund Mäklare på Fastighetsbyrån

Linnéa Lund, Mäklare på Fastighetsbyrån Östhammar
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Linnéa?

I varje affär jag får äran att förmedla ser jag till att du som säljare och köpare inte hade kunnat bli mer nöjd! Att få högsta slutpris är det viktigaste får många men för andra är det viktigaste att det gå fortast möjligt att knyta ihop en affär. Du som kund ska alltid känna dig trygg när du gör en affär med mig och guidar dig noggrant igenom din kanske största affär!

Vad skiljer Linnéa från andra mäklare?

I tre år i rad har jag fått äran att vara den fastighetsmäklare som flest har anlitat i samband med sin bostadsförsäljning i Östhammars kommun. Därmed har jag även sålt flest bostäder i kommunen tre år i rad. Jag träffar då flest potentiella köpare av alla fastighetsmäklare i kommunen och det händer ganska ofta att vi knyter ihop en affär redan innan vi behöver marknadsföra bostaden på nätet. Jag ser verkligen till att du får bästa möjliga hjälp i just din bostadsaffär!

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Efter snart fem år på Fastighetsbyrån i Östhammar och med Östhammars kommun som verksamhetsområde tipsar jag dig gärna om både stora och små smultronställen i just din närhet. Marknaden i kommunen är relativt stabil och vi ar en naturlig runtflyttning i kommunen vilket gör att marknaden här inte är lika känslig för upp och nedgångar.

Hur marknadsför Linnéa sina bostadsförsäljningar?

Efter att ha testat många olika marknadsföringskanaler har vi landat i det paket som är viktigast att använda och som vi erbjuder alla våra bostäder. Viktigast är Hemnet.se som är direktkopplat till vår hemsida, Fastighetsbyran.com där man hittar all information om bostaden, dessa två är idag Sveriges största bostadssaiter. Vi marknadsför bostaden i vårt skyltfönster och hos Swedbank i Östhammar. Lokaltidningen Östra Uppland som skickas ut till alla hushåll i kommunen varje onsdag. Till salu-skylt utanför bostaden. På sociala medier sker mycket marknadsföring idag och där finns vi med aktivt på både Facebook och Instagram. Såklart även vårt stora spekulantregister där tidigare visningsgäster finns med och spekulanter som har bevakning på bostäder i just det område där bostaden finns. Provar fortfarande gärna nya kanaler för att synas så bra och mycket som möjligt!

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-03-12.

LINNÉA SÄLJER

Objekttyper

  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor

På följande platser

LINNÉA ERBJUDER

Följande arvodestyper

  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)

LINNÉAS PROSPEKT

Linnéa har ännu inte fått något omdöme

Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Linnéa till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Linnéa

LINNÉA JOBBAR PÅ

Är du Linnéa Lund?
Logga in och redigera din presentation här.