Linnéa Lund, Mäklare på Alicia Edelman

Linnéa Lund Mäklare på Alicia Edelman

Linnéa Lund, Mäklare på Alicia Edelman
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Linnéa?

I varje affär jag får äran att förmedla ser jag till att du som säljare och köpare inte hade kunnat bli mer nöjd. Jag vill överträffa förväntningarna och att ni ska vara så pass nöjda så att ni sen vill rekommendera mig vidare till familj, vänner och bekanta. Att få högsta slutpris är det viktigaste för många men för andra är det viktigaste att det gå fortast möjligt att knyta ihop en affär. Du som kund ska alltid känna dig trygg när du gör en affär med mig och därför guidar jag dig noggrant genom ditt livs kanske största affär!

Vad skiljer Linnéa från andra mäklare?

Jag startade min karriär som fastighetsmäklare på Östhammars bostadsmarknad. Där jag började direkt efter fastighetsmäklarutbildningen på Högskolan i Gävle började jobba år 2014. Mellan år 2016-2019 har jag haft äran att vara den fastighetsmäklare som flest har anlitat i samband med sin bostadsförsäljning i mitt område. Jag har hunnit med att slå flertalet rekord bland annat att jag sålt det dyraste småhuset i kommunen någonsin. Jag har haft äran att förmedla många olika typer av bostäder, några som har varit lite extra roliga är bland annat två prästgårdar, två gamla gruvingenjörsvillor och två gamla missionshus. Flera strandtomter och fritidshus med tillhörande båthus är några av favoriterna.
 
Några av mina meriter:
- 180 försäljningar senaste två åren
- Högst omsättning i mitt område 2016 – 2019
- Mest anlitade och rekommenderade mäklaren 2016 – 2019
- Förmedlat bostadsrätter, villor, prästgårdar, missionshus samt flera sjötomter

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Jag säljer alla typer av bostäder i hela Stockholm, och har möjlighet att följa mina kunder eftersom jag inte är knuten till ett specifikt område.

Hur marknadsför Linnéa sina bostadsförsäljningar?

Våra marknadsföringskanaler är förutom Hemnet.se och vår hemsida, hittahem.se m.fl. och inte minst sociala medier. Vi gör även direkt-utskick till alla grannar i området för att berätta och visa på att bostaden kommer till salu (visste du att 70 % av spekulanterna på din lägenhet redan bor i ditt kvarter?). Många köpare hittas direkt i vårt spekulantregister och från visningar vi haft av liknande bostäder i området, vilket resulterar i att vi ofta knyter ihop affärer innan bostaden hunnit marknadsföras på öppna marknaden. Ca. 3 av 10 kontrakt som skrivs här på kontoret är på bostäder som inte hunnit ut på öppna marknaden.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2020-03-09.

LINNÉA SÄLJER
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor
På följande platser
LINNÉA ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
Linnéa har ännu inte fått något omdöme

Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Linnéa till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Linnéa

LINNÉA JOBBAR PÅ

Är du Linnéa Lund?
Logga in och redigera din presentation här.