Linda Yu, Mäklare på Erik Olsson Södermalm

Linda Yu Mäklare på Erik Olsson

Linda Yu, Mäklare på Erik Olsson Södermalm
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Linda?

Jag ser till att få maximalt betalt för din bostad. Jag hjälper dig att få hemmet i toppform inför fotograferingen, är noggrann med att lyfta fram alla fördelar lägenheten/föreningen/närområdet har under visningarna samt driver budgivningen med stort engagemang och energi. Gör man alla delmoment i försäljningsprocessen optimalt blir resultatet därefter.

Vad skiljer Linda från andra mäklare?

Även på en tuff marknad siktar jag alltid på att få ett mycket högre slutpris än det mest realistiska värdet baserat på tidigare försäljningar av liknande objekt. Det är fullt möjligt trots att det är köparens marknad i nuläget men det finns verkligen inga genvägar - man måste veta vad man gör, inte lämna något åt slumpen och jobba stenhårt.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

I snart sju år har jag förmedlat bostäder både innanför och utanför tullarna. Sålde tidigare mest i Vasastan, Kungsholmen och Östermalm men har nu mitt fokus på Södermalm där jag har varit bosatt i över 10 år. Har flyttat runt på söder så kan den utan och innan. Känner därför till kvarterens alla guldkorn och fördelar samt är insatt i kundernas önskemål och behov.

Hur marknadsför Linda sina bostadsförsäljningar?

Jag får ofta höra av säljare att jag diskuterar homestyling mest av alla mäklare de har träffat. Grunden till en lyckad affär är att presentera lägenheten så tilltalande som möjligt. Attraktiva bilder och säljande objektbeskrivning på Hemnet är avgörande för antalet spekulanter som lockas till bostaden. Därför lägger jag ner extra omsorg på texterna och håller ett homestylingmöte om du vill styla ditt hem själv. Under mötet går vi noga igenom rum för rum vad man ska sålla bort, tillföra och möblera om för att lägenheten ska vara så snygg, inbjudande och luftig som möjligt inför fotografering och visningar.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-10-09.

LINDA ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
LINDAS PROSPEKT
Linda Yu har 1 omdöme

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Linda till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Linda

LINDA JOBBAR PÅ

Är du Linda Yu?
Logga in och redigera din presentation här.