Linda Sandstedt, Mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Helsingborg

Linda Sandstedt Mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

Linda Sandstedt, Mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Helsingborg
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Linda?

Jag drivs av att göra affärer och få riktigt nöjda kunder! Det är viktigt för mig att du som uppdragsgivare ska få absolut bästa slutpris och en smidig affär och att din köpare känner sig trygg i sitt bostadsköp.

Vad skiljer Linda Sandstedt från andra mäklare?

Jag är otroligt målinriktad och ger mig inte förrän jag nått mina mål. Jag började att sälja bostäder 2006 och under mina år som mäklare har jag fått en rad priser för mina insatser och prestationer i yrket men det bästa är alla dom människor som jag fått fira lyckade försäljningar och köp av drömbostaden tillsammans med. Som kontorschef har jag även förmånen att få jobba med personal och helhetsperspektivet när det kommer till bostadsaffären.

De senaste 2 åren har vi på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling haft Sveriges nöjdaste kunder enligt SKI. En utmärkelse vi jobbar hårt för att behålla!

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Jag är född och uppvuxen i Helsingborgs kommun som jag tycker är fantastisk med hav, natur och stadspuls i en het region med många duktiga företagare, idrottare och starkt kulturliv. Det är en plats att vara stolt över!

Bostadsmarknaden är attraktiv i samtliga de områden (Helsingborg,Landskrona, Bjuv och Åstorp) som vi på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling jobbar i.

Hur marknadsför Linda sina bostadsförsäljningar?

Vi erbjuder din bostad en bred marknadsföring både digitalt och i print. Vi finns i det samtliga viktiga marknadsföringskanaler som finns lokalt och nationellt.
Vi har ett gediget spekulantregister, vi erbjuder styling, dolda fel försäkring om så önskas och ser till att bostaden presenteras på bästa möjliga vis både i text och bild.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-07-10.

LINDA SÄLJER
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Radhus
  • Villor
På följande platser
  • Bjuv
  • Helsingborg
LINDA ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
Linda Sandstedt har 1 omdöme

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Linda till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Linda

LINDA JOBBAR PÅ

Är du Linda Sandstedt?
Logga in och redigera din presentation här.