Linda Lewin, Mäklare på Svenska Mäklarhuset Hägersten & Liljeholmen

Linda Lewin Mäklare på Svenska Mäklarhuset

Linda Lewin, Mäklare på Svenska Mäklarhuset Hägersten & Liljeholmen
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Linda?

Redan mitt andra år som Fastighetsmäklare stod jag på prispallen som nummer två av de bäst presterande mäklarna i hela landet, detta tack vare fina rekommendationer från nöjda säljare och köpare. Jag motiveras av att dagligen få hjälpa mina kunder att göra en av deras livs största affärer till en av sitt livs bästa affärer.

Vad skiljer Linda från andra mäklare?

Om du skulle fråga mina medmänniskor om hur jag är som person skulle de förmodligen säga att jag är förtroendeingivande, målmedveten och alltid ger 100% i alla lägen. Enligt min mening kommer inga stora resultat gratis. Du och jag sätter upp ett mål tillsammans som vi sedan strävar mot. Det är först då vi når bästa resultat och genomför en mycket bra försäljning. Jag jobbar helt enkelt lite hårdare och når lite längre.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Hägersten/Liljeholmen är ett fantastiskt område att jobba i. Här finns allt från 20 miljoner kronors villor i Mälarhöjden, charmigt sekelskifte i Midsommarkransen, sjöutsikt i Gröndal till Nyproduktion på Liljeholmskajen. Med andra ord det bästa av alla delar. Det är också en marknad med bra rörlighet på marknaden och en av de områden där det gjorts flest affärer även i sämre tider.

Hur marknadsför Linda sina bostadsförsäljningar?

VI arbetar alltid fram en individuell marknadsföringsplan för varje lägenhet. Detta innefattar allt från Hemnet, vår egen hemsida, instagram, facebook till att via telefon jaga kunder från våra tidigare försäljningar. Inte sällan görs de bästa affärerna redan innan bostaden hinner publiceras på de stora hemsidorna.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-02-01.

LINDA ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
Linda har ännu inte fått något omdöme

Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Linda till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Linda

LINDA JOBBAR PÅ

Är du Linda Lewin?
Logga in och redigera din presentation här.