Linda Gustafsson, Mäklare på BoLiving

Linda Gustafsson Mäklare på BoLiving

Toppmäklare 2019
Toppmäklare 2018
Toppmäklare 2017
Linda Gustafsson, Mäklare på BoLiving
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Linda?

Du ska anlita mig för att få den bästa tjänsten när du säljer din bostad. Fina bilder och säljande text är viktigt och det kan jag leverera. Jag har ett extra engagemang som fastighetsmäklare vilket kommer att leda till ett högt slutpris med nöjda säljare och köpare.

Vad skiljer Linda från andra mäklare?

Vad som skiljer mig mot andra mäklare är att när du anlitar mig på BoLiving så får du en extra engagerad mäklare som kommer att göra allt för en lyckat försäljning. För mig är det viktigt att du som säljare och även köparen blir så nöjd med mitt arbete så att ni rekommenderar mig vidare. Jag levererar alltid ett så högt försäljningspris som möjligt. För mig är det viktigt att alla parter känner sig trygga i en av de viktigaste affärerna som man kan göra.

Mig når du alltid på telefon och mail vilket är viktigt med en fastighetsmäklare som finns tillgänglig hela vägen genom försäljningen.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Jag har arbetat sedan 2012 som fastighetsmäklare och jag säljer över hela Stockholm. För mig är det viktigt att på visningen förmedla en känsla av att bo i bostaden och områdets alla fördelar vilket leder till att man vill köpa.

Hur marknadsför Linda sina bostadsförsäljningar?

Vi marknadsför bostadsannonserna så att de syns för så många spekulanter som möjligt som söker bostad. Vi lägger upp annonsen på vår hemsida www.boliving.se , självklart på Hemnet och HittaHem. Vi annonserar också på sociala medier som facebook och instagram.
Utöver exponering på webben så bjuder vi in spekulanter från vårt breda spekulantregister, där köpare som varit på visningar av liknande objekt får en inbjudan.

Bostadsbilderna tas av en av de bästa professionella fotograferna för att bilderna ska bli så bra som möjligt. Fina prospekt till visningen tar jag som mäklare fram med säljande text.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-06-20.

LINDA SÄLJER
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor
På följande platser
LINDA ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
Linda Gustafsson har 22 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Linda till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Linda

LINDA JOBBAR PÅ

Är du Linda Gustafsson?
Logga in och redigera din presentation här.