Linda Glimmenvall, Mäklare på HusmanHagberg Ängelholm & Båstad

Linda Glimmenvall Mäklare på HusmanHagberg

Linda Glimmenvall, Mäklare på HusmanHagberg Ängelholm & Båstad
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Linda?

Som jag älskar mitt arbete! Efter varit registrerad fastighetsmäklare sedan 2005 och varit egenföretagare och franchisetagare sedan 2011 så vet jag vad detta arbete innebär. Jag vet vad som krävs av mig som fastighetsmäklare och jag vet vad du som min kund behöver. Jag har varit med i både uppåtgående- och nedåtgående marknader. Jag har träffat och hjälpt människor i sorg, förtvivlan, glädje eller ren eufori. Jag lyssnar, analyserar, ger råd och finns där för mina kunder i vått och torrt. Alltid med ett rakt och ärligt svar. Och alltid med glimten i ögat. Jag är tuff och orädd och gillar att jobba hårt men aldrig på bekostnad av att ha roligt. Och roligt, det har jag varje dag!

Jag är en norrländska på vift som av en slump "hamnade" i Ängelholm. En stad som jag förälskade mig i lika lätt som mannen som tog mig hit. Här hittar jag som fisken i vattnet och kallar mig numera "skåning".
Jag och mina kollegor jobbar alla med samma fokus -nämligen att göra bra och lönsamma fastighetsaffärer för våra kunder, alltid med samma höga servicegrad kombinerat med en modern och nytänkande mäklartjänst. De flesta uppdrag vi har får vi på rekommendation från andra nöjda kunder.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2018-01-16.

LINDA ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
Linda Glimmenvall har 3 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Linda till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Linda

LINDA JOBBAR PÅ

Är du Linda Glimmenvall?
Logga in och redigera din presentation här.