Linda Bundsen, Mäklare på Erik Olsson Göteborg Innerstaden

Linda Bundsen Mäklare på Erik Olsson

Linda Bundsen, Mäklare på Erik Olsson Göteborg Innerstaden
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Linda?

Varje bostadsaffär är unik. Skillnaden mellan att göra en bra affär och riktigt lyckad sådan består av noggranna förberedelser. Genom min erfarenhet och kunskap vill jag att både säljare och köpare ska känna sig trygga genom hela processen. Tack vare ett personligt engagemang, lite drygt 10 års erfarenhet och ett NKI på 9,8% tror jag att vi kan skapa rätt förutsättningar för just din bostadsaffär.

Vad skiljer Linda från andra mäklare?

Förberedelserna, tillgängligheten och att jag ständigt vill slå mina rekord i föreningarna i Lorensberg. Jag har en hög marknadsandel i Lorensberg.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Jag säljer en till två bostäder per vecka i Lorensberg och besöker dagligen kunder som vill ha hjälp med allt ifrån värdering till stylingtips. Det jag älskar mest med Lorensberg är restauranglivet, parkerna och pulsen. Det är också viktigt att förstå att det kan skilja i pris mellan gatorna och föreningarna.

Hur marknadsför Linda sina bostadsförsäljningar?

Genom vårt spekulant register vill jag börja bearbeta kunder så fort jag får in en bostad då jag säljer så pass mycket i Lorensberg är detta en bra kanal. Utöver det så kör jag en blandning av digital marknadsföring och traditionella utskick. Gäller att anpassa marknadsföring efter målgruppen som bostaden tilltalar. Genom vår genomtänkta marknadsmix har vi 11 år i rad fått bäst betalt för våra bostäder.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-03-06.

LINDA SÄLJER
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Radhus
  • Villor
LINDA ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
Linda Bundsen har 2 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Linda till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Linda

LINDA JOBBAR PÅ

Är du Linda Bundsen?
Logga in och redigera din presentation här.