Lina Edin, Mäklare på Mäklarhuset Uppsala

Lina Edin Mäklare på Mäklarhuset

Lina Edin, Mäklare på Mäklarhuset Uppsala
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Lina?

Jag tar ingenting för givet och ger allt i varje försäljning som jag får äran att förmedla. Alla bostadsaffärer är unika och olik den andra vilket kräver en mäklare som är lyhörd och anpassningsbar. Därför är det viktigt för mig att vara insatt i Er situation för att ni ska få den bästa upplevelsen av er bostadsförsäljning.

Jag brinner för mitt yrke och de olika utmaningar som jag dagligen ställs inför. Äran och förtroendet att få hjälpa till vid en försäljning samt känslan när en köpare hittar sitt drömboende är oslagbart. Detta gör att det är roligt att gå till jobbet varje dag! Jag är en ödmjuk men ytterst engagerad mäklare som gör allt för att DU ska bli så nöjd som möjligt.

Vad skiljer Lina Edin från andra mäklare?

Utöver det ovan nämnda så hänvisar jag till tidigare försäljningar. Enligt mina tidigare kunder är det mitt engagemang som skiljer mig från mängden. Alla återkommande kunder känner mitt driv och engagemang men även det lugn och den trygghet jag förmedlar till både säljare och köpare.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Jag har lång erfarenhet och stor lokalkännedom i Uppsala och Tierp. Detta gör att jag har full koll på Uppsalas och Tierps skolor, förskolor, affärer, idrottsanläggningar, lokala kommunikationer och vad som är på gång i området.
Tillsammans med de främsta verktygen för en attraktiv bostadspresentation och smart annonsering ser jag till att din bostad sticker ut och träffar rätt spekulanter i en marknad som inte längre är självgående. Ditt val av mäklare är därför av mycket stor vikt, än mer viktigare idag!

Hur marknadsför Lina sina bostadsförsäljningar?

Marknadsföring är a och o för att effektivt skapa intresse och hitta rätt köpare för din bostad. Vi lyfter bostadsannonseringen till en högre nivå med vår nya Mäklarhuset Smart® Annonsering. Med modern, intelligent teknik och de mest effektiva kanalerna så når vi ut maximalt inom såväl nyhetsmedia som sociala medier. Inom båda dessa områden erbjuder Mäklarhuset tre paket som gör din bostadsannons mer träffsäker, synlig och attraktiv.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-11-13.

LINA SÄLJER
Objekttyper
 • Bostadsrätter
 • Fritidshus
 • Radhus
 • Tomter
 • Villor
På följande platser
 • Knivsta
 • Tierp
 • Uppsala
 • Östhammar
LINA ERBJUDER Följande arvodestyper
 • Fast arvode
 • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
 • Arvodestrappa (Procentrappa)
LINAS PROSPEKT
Lina Edin har 1 omdöme

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Lina till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Lina

LINA JOBBAR PÅ

Är du Lina Edin?
Logga in och redigera din presentation här.