Leif Otterström, Mäklare på ERA Larssons Fastighetsförmedling Halmstad

Leif Otterström Mäklare på ERA

Leif Otterström, Mäklare på ERA Larssons Fastighetsförmedling Halmstad
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Leif?

Hej

Mitt namn är Leif Otterström och är fastighetsmäklare och ägare till detta kontor. Har arbetat inom branschen sedan början på 2000-talet och innan dess varit verksam inom bygg samt framförallt inom försäljning. Jag erbjuder Er hela min erfarenhet, till nytta för Dig som kund. Eftersom jag har många återkommande kunder och många rekommendationer, betyder det att man har gjort ett bra och seriöst jobb! Privat är jag stolt pappa till tre söner, vilka håller mig aktiv även på min fritid. Kontakta mig, så bestämmer vi en tid för ett möte i din bostad eller på vårt kontor.

Bästa hälsningar Leif Otterström

Vad skiljer Leif från andra mäklare?

Det är viktigt att du som kund kan känna trygghet i valet av din mäklare och mitt mål är att du skall bli 100 % nöjd. Jag leder dig igenom hela försäljningsprocessen smidigt och tryggt samt säljer till bästa möjliga marknadspris!

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Jag är född och uppvuxen i Halmstad och har därmed god lokalkännedom sedan barnsben och det använder jag som fördel i mitt yrke.

Hur marknadsför Leif sina bostadsförsäljningar?

Det är väldigt viktigt med bra bilder och vi använder oss av Husfoto samt Diakrit. På Internet finns vi förutom på vår egna hemsida www.erasweden.com/halmstad och även på Hemnet. Sen marknadsför vi oss även på sociala medier såsom facebook och instagram. Vi kan skicka ut information till grannarna genom personliga kort på objekt som är till salu samt efterlappning på vad som är sålt. Bor du i villa tar vi gärna fram våra fina trädgårdsskyltar så ingen kan missa vilken bostad som säljs. Inför visningar så överlämnar vi även en objektsbeskrivning med fakta och bilder av bostaden.

.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-08-14.

Leif Otterström har 1 omdöme

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Leif till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Leif

LEIF JOBBAR PÅ

Är du Leif Otterström?
Logga in och redigera din presentation här.