Leif Börjeson, Mäklare på Redcarpet Fastighetsförmedling

Leif Börjeson Mäklare på Redcarpet Fastighetsförmedling

Leif Börjeson, Mäklare på Redcarpet Fastighetsförmedling
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Leif?

Leif Börjeson har presterat otaliga prisrekord i flertalet kommuner i västra Sverige. Kombinationen av höga köpeskillingar, omtanke om kunden och att alltid ge sitt yttersta har inneburit att Leif Börjeson levererat 1.000-tals försäljningar och nöjda kunder under flera år. Erfarenheten är gedigen då Leif började sin mäklarkarriär redan 1990.

Leif Börjeson har i flera olika mätningar fått höga betyg i kundomdömen. Det är en mäklare som alltid ger 110% och vill hitta den bästa lösningen. Leif eftersträvar att uppdragsgivare ska uppleva en delaktighet och närhet i affären.

Vad skiljer Leif Börjeson från andra mäklare?

Oj! Det finns flera duktiga mäklare runtom i Sverige. Jag tycker att de som varit med länge i branschen och dessutom erhållit olika utmärkelser såsom "Nöjdast kund", "Årets mäklare" och " Topp-placering" ändå har något utöver det vanliga. Att tillhöra detta gäng gör mig ödmjuk inför uppgiften.

Jag kanske har en stark fördel i att arbetat på olika marknader och på så sätt skaffat en större erfarenhet av olika målgrupper. Det märks på visningarna då jag kan lyssna på köparna och på så sätt sätta mig in i deras behov. Jag vet ju vad de menar och efterfrågar. Detta är jätteviktigt då det är köparna som till slut levererar slutlikviden. Helt enkelt skillnaden mellan godkänt prisnivå eller ett riktigt lyckat resultat, kanske till och med prisrekord.

En mycket stor fördel att anlita mäklare inom Redcarpet Fastighetsförmedling är arbetssättet. Här finns den traditionella mäkleritjänsten som kombinerats med framgångsrik och beprövad digital marknadsföring i yppersta världsklass. Allt finns inom väggarna på kontoret och det innebär en otrolig flexibilitet. Där många större fastighetsbyråer sitter fast i stora beslutsprocesser kan vi inom Redcarpet Fastighetsförmedling hitta nya lösningar på ett morgonmöte. Det är nya tider helt enkelt! Modernt, flexibelt och kundvänligt på samma gång.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Mitt arbetsområde är i huvudsak koncentrerat runtom Göteborgsområdet, Alingsås/Vårgårda, Skaraborgsbygden samt Borås. En högintressant del av Sverige tack vare det strategiska läget. Här råder oerhört stark framtidstro. Spännande!
I synnerhet bostadsmarknaden erbjuder så mycket att välja i form av vackra lägen, olika boendemiljöer samt typ av bostäder.

Tänk själv ett smörgåsbord att beskåda och njuta av. Ett smörgåsbord av olika bostäder i olika miljöer. Här erbjuds bl a trästadsidylllen Alingsås, kulturella Borås, hårdsatsande Göteborg eller sköna Skaraborg som upplever en starkt ökat intresse. Har du besökt marknaden i Nossebro? Har du åkt till Vårgårda och cyklat på alla småvägar? Har du tagit del av den nya skyskrapan som byggs i Göteborg?

Det händer oerhört mycket i regionen. Detta gör att bostadsmarknaden kommer att expandera och fortsätta vara positiv under många år framöver.

Många väljer att flytta hit tack vare en förhållandevis schysst prisbild i kombination med bekvämt avstånd till övriga Sverige. Coronapandemin har skapat helt nya förutsättningar. Många värdesätter sin boendemiljö på ett helt annat sätt än tidigare. Man vill inte bara bo utan söker en vardaglig upplevelse, livsglädje för hela familjen och enkelheten. Spännande!

Den nya trenden är att låta barnen växa upp i mindre orter. Man vill kunna röra sig bekvämt och smidigt samtidigt som tryggheten är en viktig faktor. Allt detta finns inom mitt arbetsområde. Närheten med utmärkta kommunikationer via tåg, buss och flyg gör att man kan växa upp, bo kvar och även njuta av området på ålderns höst. På köpet får man en aktiv handel, vacker natur och livskraft på ett bekvämt sätt. Bostadsmarknaden har därför varit på topp under många år och ökar ännu mer. Vi är bara i början av en ny trend.

Hur marknadsför Leif sina bostadsförsäljningar?

Marknadsföring är mer än bara "Sälj". Det handlar om att förbereda köpare för en slutlig flytt. Idag är skillnaden mellan försäljning och riktig lyckad försäljning helt enkelt hur man tar hand om sina köpare. Framgångsfaktorn avgörs av detta grundläggande arbete. Därför har vi gått ett steg längre...

- Hos Redcarpet Fastighetsförmedling har vi valt att satsa stort på digitala kanaler. Nya tider med ständigt skiftande kundbeteenden innebär att det är av yttersta vikt hur man syns i mediebruset. Dvs hur man på framgångsrikt sätt når just din målgrupp. Arbetsmetoden är skillnaden om man når 1 eller 10 köpare till sin bostad. Du som läser denna text är själv är ett starkt bevis på detta. Visst fungerar det?

Helt enkelt kan man sammanfatta att exempelvis tidigare visningskunder omvandlas till presumtiva köpare för just din bostad. Kunder som kontaktats via olika digitala nätverk. Intressant och spännande på samma gång. Processen är redan igång och pågår hela tiden. Det är bara att frågan om när man vill hänga på och testa av intresset?

Sammantaget har vi på Redcarpet Fastighetsförmedling valt att satsa på längre visningstider, fler kunder, riktigt vasst digitalt arbetsverktyg samt oerhört flexibel organisation. När många idag pratar om "personlig service" och "jagar marknadsandelar" vet vi på Redcarpet Fastighetsförmedling att en nöjd kund i sin tur rekommenderar oss. Därför har vi valt att gå från ord till handling.

Dessutom arbetar vi övergripande över större område och kan på så sätt hjälpa presumtiva köpare hela vägen. Detta gynnar de säljare som önskar bästa slutresultat. Till viss del kan man se oss som en traditionell mäklarfirma men med den stora skillnaden att vi har en rejäl flexibilitet, senaste digitala marknadsföringen samt konkurrenskraftiga säljpaket.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2021-02-15.

LEIF SÄLJER
Objekttyper
 • Bostadsrätter
 • Fritidshus
 • Radhus
 • Tomter
 • Villor
På följande platser
 • Alingsås
 • Bollebygd
 • Borås
 • Essunga
 • Falköping
 • Grästorp
 • Visa fler platser...
 • Göteborg
 • Herrljunga
 • Härryda
 • Kungälv
 • Lerum
 • Lidköping
 • Partille
 • Skara
 • Trollhättan
 • Vara
 • Vårgårda
LEIF ERBJUDER Följande arvodestyper
 • Fast arvode
 • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
 • Arvodestrappa (Procentrappa)
Leif har ännu inte fått något omdöme

Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Leif till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Leif

LEIF JOBBAR PÅ

Är du Leif Börjeson?
Logga in och redigera din presentation här.