Lars Steneryd, Mäklare på SkandiaMäklarna Upplands Väsby

Lars Steneryd Mäklare på SkandiaMäklarna

Lars Steneryd, Mäklare på SkandiaMäklarna Upplands Väsby
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Lars?

När du anlitar mig får du en ödmjuk säljare med ett högt engagemang, personlig relation och hög servicenivå, där jag agerar bollplank genom hela affären. Jag gör alltid mitt allra yttersta för att både säljare och köpare ska bli så nöjda som möjligt.

Vad skiljer Lars Steneryd från andra mäklare?

Sedan jag började min karriär som fastighetsmäklare har jag varit en av de högst presterande mäklarna på orten. Min ambition är inte bara att få din bostad såld, utan även att överträffa mig själv och slå försäljningsrekord. Jag jobbar hårt, är engagerad, tillgänglig och kunnig. Jag kommer göra mitt allt för att din bostadsaffär ska bli så smidig, trygg och lukrativ som möjligt.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Efter att ha jobbat som fastighetsmäklare i Upplands Väsby i över 6 år och bott i Upplands Väsby sedan barnsben har jag samlat på mig stor erfarenhet om alla områden och vad köpare/säljare vill ha. Jag vet hur nära det är till alla skolor, caféer, promenadstråk, matbutiker och busstationer.

Hur marknadsför Lars sina bostadsförsäljningar?

Allt och överallt kan man säga. Själva bostadsannonsen läggs upp på vår hemsida www.fastighetsbyran.se, Hemnet m.fl. och de kanaler på webben som passar just din bostad. Utöver exponering på webben publicerar jag även bostaden i mitt spekulantregister, där köpare som varit på visningar av liknande objekt blir meddelade om just din bostad.

Bilderna för bostaden tas av en professionell fotograf och självklart tar jag fram professionellt försäljningsmaterial så som visningsbroschyrer.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2021-02-15.

LARS SÄLJER
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor
På följande platser
  • Upplands Väsby
LARS ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
Lars Steneryd har 1 omdöme

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Lars till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Lars

LARS JOBBAR PÅ

Är du Lars Steneryd?
Logga in och redigera din presentation här.