Lars Karlsson, Mäklare på Svensk Fastighetsförmedling

Lars Karlsson Mäklare på Svensk Fastighetsförmedling

Lars Karlsson, Mäklare på Svensk Fastighetsförmedling
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Lars?

Jag har arbetat i mer än 25 år på Svensk Fastighetsförmedling! Jag har mycket erfarenhet och hög kompetens att förmedla bostadsrätter, villor, fritidshus och även nyproduktion. Jag har många nöjda säljare och köpare som återkommer till mig när det är dags att förändra sitt boende igen.

Vad skiljer Lars från andra mäklare?

För mig är det viktigt att skapa en trygghet och förtroende vid en försäljning. Jag vill alltid lägga fram en genomtänkt försäljningsstrategi för varje enskild bostadsaffär.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Att få bo och arbeta i Norrtälje kommun och Roslagen är en stor glädje och förmån. Här finns en underbar skärgård, stora skogsområden med ensligt belägna torp och hus. Här finns även en levande landsbygd med många gårdar och lantbruk, charmiga byar, små välfungerande samhällen och den ständigt växande skärgårdstaden Norrtälje. I hela kommunen finns ett stort antal små företag och entreprenörer. Många restauranger, caféer, butiker, mycket kultur, historia och andra sevärdheter.

Närheten till Stockholm, Uppsala och Arlanda gör Norrtälje kommun till en attraktiv plats att bo i för såväl den lokala befolkningen som inflyttande från i stort sett hela Sverige. Här finns mer än 25 000 fritidshus, en expansiv nyproduktion för både villor och bostadsrätter. Här finns alltid en bostad som passar alla, allt från prisvärda lägenheter, fritidshus och villor till exklusiva sjöställen och gårdar.

Hur marknadsför Lars sina bostadsförsäljningar?

För mig är det viktigt att kunderna får ta del av en saklig, korrekt beskrivning av bostaden. Beskrivningen ska vara är innehållsrik på information med en säljande beskrivning av bostaden, området och omgivningen. Bilderna tas av professionella och mycket duktiga fotografer.


Svensk Fastighetsförmedling har ett stort rikstäckande kundregister där 1200 medarbetare i hela landet fyller på med nya kunder varje dag. Med vårat kundregister kan vi redan till vårt första möte få fram hur många kunder vi har som kan vara intresserade för just din bostad!

Hemnet och Svenskfast.se är två av Sveriges stösta sidor på internet vad gäller annonsering av bostäder där vi marknadsför din bostad.
Vi annonserar våra bostäder i den lokala morgontidningen Norrtelje Tidning som kommer ut fem dagar i veckan.
Vi annonserar ut våra bostäder i social medier. Vi har även en tjänst med SMART annonsering via sociala medier och internet för att även nå ut till kunder som inte letar bostad aktivt idag.
Boka gärna in ett möte med mig så presenterar jag gärna för dig hur vi marknadsför just din bostad på bästa möjliga sätt för en lyckad bostadsaffär!

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-03-06.

LARS SÄLJER
LARS ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
Lars har ännu inte fått något omdöme

Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Lars till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Lars

LARS JOBBAR PÅ

Är du Lars Karlsson?
Logga in och redigera din presentation här.