Lars Hylander, Mäklare på Fastighetskompetens

Lars Hylander Mäklare på Fastighetskompetens

Lars Hylander, Mäklare på Fastighetskompetens
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Lars?

Vill du ha bostaden såld och till rätt köpeskilling? I så fall har du kommit helt rätt, jag har lyckats med det vid hundratals förmedlingar sedan min start som mäklare år 2005 och har inte för avsikt att ändra det vinnande konceptet före pensioneringen år 2040.

Vad skiljer Lars från andra mäklare?

Tvärt emot de flesta mäklare så är mitt mål inte att förmedla flest bostäder, utan att ha de nöjdaste kunderna. Dock ger nöjda kunder fler kunder och redan mitt första kalenderår som fastighetsmäklare förmedlade jag klart flest bostäder (88 stycken) av kommunens 50-talet mäklare. Förutom företagets inriktning på kunskap, trygghet och kvalitet samt min gedigna erfarenhet så är mina främsta styrkor som mäklare kompetens, driv och ett stort engagemang.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Knivsta och Uppsala med omnejd är oerhört inspirerande att arbeta i, detta då området är mycket expansivt i vissa delar samtidigt som andra delar innehar ett fullständigt lugn. Allt från en het innerstad i Uppsala till barnvänliga Knivsta eller landsbygdens härliga boendekvalitet. Helt enkelt områden som passar för de flesta människor och som ger en duktig mäklare rätt utmaningar och omväxling.

Hur marknadsför Lars sina bostadsförsäljningar?

Vår marknadsföring anpassas efter kundens bostad, allt för att uppnå bästa resultat. Detta är möjligt då vi är ett helt fristående mäklarföretag som inte styrs av någon franchiseorganisation, bank eller försäkringsbolag. Dels tycker vi det är viktigt att bostaden presenteras på ett estetiskt rätt sätt, men också i rätt kanaler. Vi använder oss främst av Hemnet, HittaHem, vår hemsida, Facebook, Instagram, lokaltidningar, samt utskick och skyltning i närområdet.

Välkommen till oss för en bättre mäklarupplevelse och ett bättre resultat!

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-02-18.

LARS ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
Lars Hylander har 1 omdöme

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Lars till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Lars

LARS JOBBAR PÅ

Är du Lars Hylander?
Logga in och redigera din presentation här.