Lars Hedström, Mäklare på Mäklare Kulling

Lars Hedström Mäklare på Mäklare Kulling

Toppmäklare 2018
Toppmäklare 2017
Lars Hedström, Mäklare på Mäklare Kulling
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Lars?

Erfarenhet & kunskap är viktigt i alla yrken. Min bransch är inget undantag. För att vara en framgångsrik fastighetsmäklare så krävs det både erfarenhet, genuint engagemang och kompetens. Varje bostadsförsäljning är unik där hög servicenivå, nytänkande och affärsmässighet är avgörande. Era önskemål och min samlade erfarenhet och kompetens är utgångspunkten för en framgångsrik försäljning. Mäklare Kulling är ett starkt och väletablerat varumärke med lång erfarenhet av bostadsmarknaden. Välkommen till oss!

Vad skiljer Lars från andra mäklare?

Har verkat som fastighetsmäklare i Uppsala i snart 15 år. Erfarenhet från försäljningar av central 1:or till villor i prisklass upp till 17,5 miljoner.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Uppsala är en otroligt spännande stad att verka i som fastighetsmäklare. Stark tro på stadens utbyggnad och dess strategiska läge i Mälardalen gör att många bostäder byggs och nya familjer får möjlighet att bli Uppsalabor.

Hur marknadsför Lars sina bostadsförsäljningar?

Hemnet, Hittahem, Bovision, UNT och så klart vår egen hemsida och våra sociala medier är platser där vi marknadsför bostaden.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-02-05.

LARS SÄLJER
LARS ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
Lars Hedström har 7 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Lars till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Lars

LARS JOBBAR PÅ

Är du Lars Hedström?
Logga in och redigera din presentation här.