Lars Eneland, Mäklare på A-mäklarna i Sverige

Lars Eneland Mäklare på A-mäklarna i Sverige

Lars Eneland, Mäklare på A-mäklarna i Sverige
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Lars?

Mig ska du anlita om du vill få ut ett bättre slutpris, göra en trygg och enkel affär - utan surt efteråt och låta mindre av dina pengar försvinna i säljkostnad.

Jag jobbar bara med några få bostäder år gången, för att kunna ge just ditt uppdrag all uppmärksamhet.

Hos mig slipper du också betala för de stora kedjornas "störst-och-bäst-reklam" och annat onödigt som inte ger en krona mer för din bostad. Utan bara är till för att locka nya säljare. (Och varför ska du betala mäklare för det?)

Vad skiljer Lars från andra mäklare?

Många väljer mäklaryrket för att de gillar heminredning och arkitektur. Och visst, när marknaden är stekhet, räcker det kanske att dela ut prospekt, samla in bud och låta högstbjudande köpa. Men det kan ju knappast kallas att sälja.

Jag har lång erfarenhet och kan förhandla och sälja. Även när marknaden är lite tuffare. De bostäder jag förmedlar får också ofta dubbelt så många besökare på Hemnet, som andras. Hemligheten? Jag vet hur man gör.

En framgångsfaktor som många missar är också att tillräckligt se till köparens intressen och trygghet. Det är ju trots allt köparen som ska betala, både dig och mig.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Jag jobbar framför allt i södra Stockholmsregionen och Mälardalen. Och ofta på för mig "nya" platser, eftersom säljare rekommenderar mig till sina vänner och bekanta. Jag betraktar aldrig bostäder som mer eller mindre svårsålda. Eller marknaden bra eller dålig. Skillnaden är ju bara att en del kräver mer och hårdare arbete för att du som säljare ska bli nöjd. Och då är det ju bara att rätta sig efter det.

Hur marknadsför Lars sina bostadsförsäljningar?

Som andra mäklare annonserar jag din bostad på Hemnet och andra mäklarsidor. Till skillnad mot de flesta andra, på ett sätt som gör att "mina" bostäder ofta får dubbelt så många besökare på exempelvis Hemnet. Hemligheten? Jag vet hur man når bra "konvertering". Det viss säga, får besökaren att göra det man vill. Inte helt lätt, men förbaskat effektivt när man väl kan det.

Jag jobbar inte med "objekt" utan bostäder. Och använder INTE mäklarspråk som "välkomnande hallar, generösa ljusinsläpp, här finner vi köket" och liknade trams. Istället beskriver jag ditt boende på ett sätt och med ett språk som alla förstår och lätt kan ta till sig. Något jag ofta får "kred" av köpare för.

Ditt bostad fotograferas av en professionell fotograf från Husfoto.se och presenteras utöver nätet även via påkostade prospekt.

Jag är också mån om att inte bara beskriva din bostad, utan hela dess miljö och omgivning. Det är ju trots allt inte enbart en bostad, utan ett helt boende som ska gillas av köparen.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2020-03-05.

LARS SÄLJER
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor
På följande platser
LARS ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
Lars Eneland har 3 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Lars till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Lars

LARS JOBBAR PÅ

Är du Lars Eneland?
Logga in och redigera din presentation här.