Lars Ahlström, mäklare

Lars Ahlström Mäklare

Lars Ahlström, mäklare
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Lars?

JAG KAN MÄKLERI!
Branschkunskap, ärlighet, engagemang och tillgänglighet är centrala framgångsfaktorer för en duktig fastighetsmäklare, men den allra mest värdefulla tillgången jag erbjuder dig som kund tror jag stavas erfarenhet. Jag började jobba med Erik Olsson år 2000 och jag har sedan dess förmedlat hundratals fina lägenheter på Stockholms alla malmar och många villor i våra trevliga närförorter. Jag har även en civilekonomexamen, fördjupade studier i Stockholms bebyggelsehistoria samt 10 år med befattningar i marknadsföring och försäljning inom svensk handel. Redan när jag kom till Erik Olsson hade vi marknadens bästa mäklartjänst och vi har sedan dess kontinuerligt utvecklat och förfinat den. Varmt välkommen med en kontakt så lovar jag att erbjuda dig ett personligt försäljningsupplägg med bästa service och möjlighet att få bäst betalt för din bostad!

Vad skiljer Lars från andra mäklare?

Jag jobbar för att förmedla så få (!) bostäder som möjligt, eftersom varje uppdrag kräver min FULLA uppmärksamhet. Med detta synsätt visar jag dig som säljare hur viktigt ditt uppdrag är för mig och det ger dig en helt dedikerad fastighetsmäklare samtidigt som det ger köparkunden mycket god tillgång till bostaden, maximal service, snabb respons och svar på alla frågor. Vidare lämnar jag inte några moment av förmedlingen till kollegor, har inte längre småbarn hemma som kräver min uppmärksamhet genom vab mm och har inte haft en sjukdag sedan 2000.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Jag har bott och verkat i Vasastan och Östermalm i åtskilliga år och tycker stadsdelarna är det bästa Stockholm kan erbjuda i miljö-, boende- och livskvalitet. Inte så konstigt då att de allra flesta väljer att bo kvar eller gärna återvänder efter en villasejour.

Hur marknadsför Lars sina bostadsförsäljningar?

Jag levererar fem (5) separata kampanjer för att säkerställa att så många kunder som rimligen är möjligt blir intresserade av bostaden OCH får möjlighet att besöka den. Kampanjerna är i korthet bearbetning via 1) internet, 2) sociala medier, 3) direktreklam, 4) kundregister samt 5) marknadens absolut starkaste visningskampanj.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-06-25.

LARS SÄLJER
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor
På följande platser
LARS ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
Lars har ännu inte fått något omdöme

Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Lars till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Lars

Är du Lars Ahlström?
Logga in och redigera din presentation här.