Kristina Mattsson, Mäklare på Fjelkners

Kristina Mattsson Mäklare på Fjelkners

Kristina Mattsson, Mäklare på Fjelkners
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Kristina?

18 år i mäklarbranschen vara 13 år som fastighetsmäklare och kontorschef på en Östermalms främsta mäklarbyråer. Jag bor sedan 2012 ett 30-talshus i Norra Ängby, arbetar på Fjelkners kontor vid Ängby Torg och är mycket bekant med området. Har lång erfarenhet av bostadsmarknaden, i såväl uppgång som nedgång. Älskar mitt jobb och kan garantera ett engagemang utöver det vanliga! Ödmjuk, fokuserad och flexibel.

Jag och min familj bor sedan 2012 i ett 30-talshus i Norra Ängby, som vi byggt både om och ut från grunden. Jag är väl insatt i hela byggprocessen, både gällande bygglov och själva bygget. Norra Ängby är för mig det bästa av två världar, som att bo på landet men med endast 15 minuter till city. Att hela tiden röra sig i området med tre barn och hund har gett mig en mycket god lokal­kännedom.

Välkommen att kontakta mig om du har funderingar kring ditt boende!

Vad skiljer Kristina från andra mäklare?

När jag började år 2000 marknadsförde vi bostäder med några textrader i dagspress, fotade bostäderna själva med digitalkamera med diskettenhet och hemsidan var inte mycket att prata om... Mycket har förändrats under de 18 år jag har varit i branschen. Det känns roligt att ha fått möjlighet att vara med på den resan, då jag under åren sett många nyutexaminerade mäklare som lämnar branschen efter ett par år. Det är hård konkurrens och många långa arbetstimmar.
Man hör ibland att "det är väl ingen konst att sälja en bostad i Stockholm, den säljer väl sig själv!" En liten gnutta sanning, absolut, det är ju lättare att förmedla bostäder i en uppåtgående marknad. Konsten är, att som fastighetsmäklare kunna arbeta och ha nöjda kunder, både upp och nedgång, och att hålla sig kvar. Jag älskar mitt jobb och det tror jag märks!

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Fjelkners har funnits i Bromma sedan 1989 och är i dag Brommas största fastighetsförmedlare av villor och stora bostadsrättslägenheter i området. Bromma har med sin otroligt varierande bebyggelse, närhet till natur och bad, rika idrottsliv och snabba kommunikationer till Stockholm city blivit en attraktiv och populär stadsdel som passar många.

Vi är ett lokalt företag i Bromma som har som målsättning att bedriva en unik form av mäkleri. Vi är specialiserade på försäljning av villor, radhus och bostadsrätter i hela Bromma och ser alla uppdrag som ett hedersuppdrag. Fördelen med att vara fokuserade på en geografiskt begränsad yta är att vi kan området, hustyperna och prisbilden in i minsta detalj. Med vår erfarenhet vet vi vad som är viktigt att tänka på inför en försäljning.

Var så involverad som du önskar– eller låt oss ta hand om allt. Vi mäklare är mycket involverade i alla förberedelser. Tillsammans med dig planerar och förbereder vi försäljningen och går igenom allt som du behöver tänka på. Är du i en situation där du inte har möjlighet att aktivt delta i förberedelsearbetet så ombesörjer vi hela försäljningen.

Vårt koncept är att tillhandahålla allt - Vi optimerar din försäljning genom att vi har knutit noga utvalda fotografer och stylister i ett nära samarbete till oss. Vi rekommenderar även städfirmor, flytthjälp, bankkontakter, byggfirmor etc. som vi vet håller en hög kvalitet. Alla har genomgått vårt nålsöga avseende pris och kvalitet för att vi ska kunna tillhandahålla en professionell tjänst till dig.

Hur marknadsför Kristina sina bostadsförsäljningar?

Vi gör en individuell marknadsplan för varje bostad vi säljer, det blir bäst så. Ring mig, så berättar jag mer om hur jag hjälper just dig att sälja din bostad på bästa sätt!

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-02-26.

KRISTINA ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
Kristina Mattsson har 3 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Kristina till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Kristina

KRISTINA JOBBAR PÅ

Är du Kristina Mattsson?
Logga in och redigera din presentation här.