Kenneth Liljedal, mäklare

Kenneth Liljedal Mäklare

Kenneth Liljedal, mäklare
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Kenneth?

Fastighetsmäklare med gedigen erfarenhet av den lokala marknaden i Österåker och Vaxholm. Under mina 20 år i branschen har jag med stor sannolikhet sålt eller värderat en bostad nära dig. Bred kunskap avseende försäljning av alla bostadstyper. Jag guidar dig med trygg hand genom hela bostadsaffären. Förmedlar villor, fritidshus, tomter, bostadsrätter, skärgårdsställen samt nyproduktion. Bosatt i Österåkers kommun sedan 1985.

Vad skiljer Kenneth Liljedal från andra mäklare?

Med min erfarenhet och lugn skapar jag en trygghet hos både köpare och säljare. Jag har följt branschen i både upp- och nedgång och kan hjälpa er som köpare och säljare oavsett om det är er första bostadsaffär eller om det gäller förverkligandet av ert framtida drömboende.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Jag har förmånen att få bo i vackra Österåker med både Åkersberga och Vaxholm som arbetsfält. Under alla mina år i branschen har jag snappat upp de olika områdenas fördelar och smultronställen som jag gärna förmedlar vidare till era blivande grannar.

Hur marknadsför Kenneth sina bostadsförsäljningar?

Kort sagt annonserar vi er bostad där människor söker efter nytt boende. Vi anpassar marknadsföringen av er bostad till de aktuella och mest effektiva annonsplatserna. Det kan handla om tryckt material i lokal tidning eller dagspress. Det är garanterat det senaste inom digital marknadsföring på hemsidor och sociala medier. Självklart matchar vi din bostad mot de spekulanter som finns i vårt rikstäckande spekulantregister. Bostaden skyltas i vår Bo-butik och finns tillgänglig på omkring 100 kontor för alla våra duktiga medarbetare.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2021-07-23.

KENNETH SÄLJER
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor
På följande platser
  • Vaxholm
  • Österåker
KENNETH ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
Kenneth Liljedal har 1 omdöme

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Kenneth till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Kenneth

Är du Kenneth Liljedal?
Logga in och redigera din presentation här.