Kelly Ståhl, Mäklare på Svenska Mäklarhuset

Kelly Ståhl Mäklare på Svenska Mäklarhuset

Kelly Ståhl, Mäklare på Svenska Mäklarhuset
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Kelly?

Kelly Ståhl heter jag och arbetar på Svenska mäklarhuset Kungsholmen. Mitt mål är att få nöjdast möjliga kunder i varje affär, detta genom ett stort engagemang, tillgänglighet och noggrannhet i mitt dagliga arbete. Jag vill att du under hela processen ska känna en trygghet med mig som mäklare.

Tillsammans med teamet på Svenska Mäklarhuset Kungsholmen hjälper vi många familjer att förverkliga sina bostadsdrömmar varje år. Du är varmt välkommen att kontakta mig så berättar jag hur jag kan hjälpa dig på bästa möjliga vis i din kommande bostadsaffär.

Vad skiljer Kelly Ståhl från andra mäklare?

Jag är tillgänglig, flexibel och arbetar alltid efter att du ska känna en stor trygghet i din bostadsaffär, vilket självklart gäller både ur säljares och köpares perspektiv.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Kungsholmen är stadsdelen som har allt! Här är nära till såväl vatten, grönska, restauranger och perfekta kommunikationer. Kungsholmen är stadsdelen där det finns något för de allra flesta, där allt ifrån sekelskiftesbyggnaderna finns till de mer nybyggda områdena. Variationen gör området extra roligt och spännande att arbeta i!

Hur marknadsför Kelly sina bostadsförsäljningar?

För att nå ut till flest spekulanter är det viktigt att exponeras väl på webben. Vi på Svenska mäklarhuset erbjuder en bred marknadsföring och syns i många kanaler, samt på sociala medier som har fått betydligt mer kraft de senaste åren. Självklart skräddarsys marknadsföringen efter dina önskemål och din bostad!

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2021-08-04.

KELLY SÄLJER
Objekttyper
  • Bostadsrätter
På följande platser
  • Huddinge
  • Stockholm
KELLY ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
Kelly har ännu inte fått något omdöme

Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Kelly till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Kelly

KELLY JOBBAR PÅ

Är du Kelly Ståhl?
Logga in och redigera din presentation här.