Karolina Johansson, Mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

Karolina Johansson Mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

Karolina Johansson, Mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Karolina?

Med ett gott humör och stort driv står jag alltid redo för nya utmaningar. Att få hjälpa till med just er bostadsaffärer är ett betydelsefullt uppdrag som grundar sig i ömsesidigt förtroende, kunskap och god kommunikation, ledord som jag tar på största allvar. Hos mig får ni en positiv och driven mäklare med fokus på tillgänglighet och god service. Ser fram emot att få hjälpa er med er bostadsaffär!

Vad skiljer Karolina från andra mäklare?

Vad som skiljer mig från andra mäklare är svårt att besvara utan att låta allt för självgod. Det första och främsta som skiljer mig från andra mäklare är mitt mål, det är inte att sälja flest bostäder i mitt område utan att kunna leva på rekommendationer. Mitt mål är att varje kund ska vara så nöjd att de utan problem kan rekommendera mig som mäklare till en nära vän. Jag lägger lika mycket fokus på försäljningen av en liten lägenhet som ett stort hus, slutpriset ska inte styra hur motiverad en mäklare är. Dessutom finns jag alltid tillgänglig på telefon, skulle jag av någon anledningen inte kunna svara så lägg ett sms och jag återkommer så snart jag har möjlighet.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Marknaden är ständigt förändrande och det gäller som mäklare att kunna följa med i dessa förändringar och helst, om möjligt, vara ett steg före dem. På grund av det vill jag inte ge ett svar på hur jag ser bostadsmarknaden just nu. Det som är av betydelse är vart vi är påväg.
Jag känner till området väl. Ingen blir någonsin fullärd vilket jag erkänner och det jag inte kan lovar jag att ta reda på.

Hur marknadsför Karolina sina bostadsförsäljningar?

Själva bostadsannonsen lägger jag på vår egna hemsida och Hemnet. Många spekulanter som jag stött på tror att alla bostäder som finns till salu ligger på Hemnet, vilket inte alltid är verkligheten. Men av den anledningen så rekommenderar jag alltid att marknadsföra annonser där.
Skyltning sker på länsförsäkringar Älvsborgs huvudkontor där din annons dagligen syns för förbipasserande såväl som alla de kunder som besöker kontoret. Även på Hemköp på gågatan och i direkt anslutning till bostaden ser vi till att marknadsföra. Jag lämnar inte spekulanterna där utan jag följer dem även ut på sociala medier med betald marknadsföring.
Dessutom matchas våra bostäder alltid med befintligt spekulantregister.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-10-24.

KAROLINA SÄLJER
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor
KAROLINA ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
Karolina Johansson har 3 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Karolina till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Karolina

KAROLINA JOBBAR PÅ

Är du Karolina Johansson?
Logga in och redigera din presentation här.