Karolina Elvin, Mäklare på Elvins Mäklarbyrå

Karolina Elvin Mäklare på Elvins Mäklarbyrå

Karolina Elvin, Mäklare på Elvins Mäklarbyrå
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Karolina?

Jag är otroligt driven, positiv och säljande utan att verka påflugen. Jag har arbetat som fastighetsmäklare sedan 2012 och jag har under åren sålt allt från kojor till slott. Mitt genuina sett och min drivkraft återspeglas i mitt arbete. Jag rekommenderas av både mina köpare och mina säljare vilket måste ses som ett mycket gott betyg.

Vad skiljer Karolina från andra mäklare?

Jag anser mig själv vara en mycket kompetent fastighetsmäklare. Jag får ofta höra av mina kunder att jag är glad, har rätt inställning och att jag inger förtroende. Min styrka är att jag inte ger mig innan jag har uppnått ett bra resultat med nöjda kunder. Jag upplever mitt arbete som fantastisk kul och det återspeglas i mitt arbete.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Jag har arbetat i Norrköping med omnejd sedan 2012 och jag vet vad kunder vill ha. Det är en lite tuffare marknad just nu men i det läget så krävs en riktigt ambitiös mäklare som vet vad som säljer och vad som krävs för att sälja.

Hur marknadsför Karolina sina bostadsförsäljningar?

Vi marknadsför oss på Hemnet, Hitta hem, vår wesida, Instagram, Facebook. Dessutom så syns objekten i vårat fina skyltfönster.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-05-22.

KAROLINA ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
Karolina Elvin har 2 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Karolina till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Karolina

KAROLINA JOBBAR PÅ

Är du Karolina Elvin?
Logga in och redigera din presentation här.