Karl Nordström, Mäklare på SkandiaMäklarna Uppsala

Karl Nordström Mäklare på SkandiaMäklarna

Toppmäklare 2019
Karl Nordström, Mäklare på SkandiaMäklarna Uppsala
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Karl?

Med stark målsträvan, stort engagemang och personliga kundrelationer ger jag allt för att din bostadsaffär blir den bästa möjliga.
Tack vare många år som ishockeyspelare på högsta elitnivå vet jag att resultat inte är något man får, det kräver strategi, struktur samt ett hårt och målinriktat arbete.

Mitt personliga mål med varje uppdrag är att leverera högsta möjliga kvalité i alla de olika delarna av processen. Detta för att inte bara uppnå mina säljare och köpares högt ställda förväntningar, utan att överträffa dem.

Vad skiljer Karl från andra mäklare?

Med mig som fastighetsmäklare kommer ni att få en driven, personlig och nytänkande mäklare som alltid sätter mina kunders trygghet och målbild i största fokus.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Det blir vad man gör det till. Med en hårt arbetande mäklare är det ständigt högkonjunktur.

Hur marknadsför Karl sina bostadsförsäljningar?

Så brett som möjligt, bilderna superviktiga och därför erbjuder jag stylingkonsultation av proffs som en del i min offert. Bostaden exponeras på alla de marknadskanaler som erbjuds inkl sociala medier med målinriktad spridning. Jag arbetar mycket med att hjälpa de spekulanter som jag träffar på mina visningar vilket gör att jag ofta pusslar ihop säljare och köpare redan innan bostaden når Hemnet.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-10-17.

Karl Nordström har 13 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Karl till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Karl

KARL JOBBAR PÅ

Är du Karl Nordström?
Logga in och redigera din presentation här.