Karin Larsson, Mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Strängnäs & Mariefred

Karin Larsson Mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

Karin Larsson, Mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Strängnäs & Mariefred
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Karin?

Jag har alltid kundens bästa för ögonen så att du som säljare känner dig trygg. Jag lämnar rådgivning på plats då vi även kan räkna efter vilken skatt det blir på försäljningen och ser vad som blir kvar i plånboken efter affären. Hjälp med reavinstberäkning till din självdeklaration hjälper jag självklart till med.
Länsförsäkringar fastighetsförmedling har i tre år vunnit pris för kundnöjdhet via SKI (Svenskt Kvalitets Index). Vi har bank och försäkring under samma tak och korta vägar. Din köpare kan förvänta sig svar på lånelöfte inom en dag.
Under hela processen är jag tillgänglig och svarar i telefon alla tider om jag har möjlighet, annars ringer jag upp snarast.
Jag gör allt för att du ska få trygghet i din bostadsaffär.

Vad skiljer Karin från andra mäklare?

Eftersom jag redan 1986 registrerades som fastighetsmäklare så har jag lång erfarenhet, några år under familjebildning så var jag dock inte verksam i branschen.
I lugn och ro går vi igenom vårt upplägg utan stress.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Strängnäs är vackert och fortfarande en småstad även om staden växer så att det knakar.
Domkyrkan är den självklara medelpunkten i staden och det finns många fina sevärdheter. Min personliga favorit är Åsa gravfält från yngre järnåldern utanför Stallarholmen där backsipporna växer vilt och blommar på våren, där finns både skeppssättning och runsten. Runstenar är det också gott om i kommunen.
Bostadsmarknaden är i en spännande fas med många nyproduktionsområden.

Hur marknadsför Karin sina bostadsförsäljningar?

Vi har alla de vanliga marknadsföringskanalerna och dessutom försöker vi utvidga vår marknadsföring till kampanjer i sociala medier, vilket är väldigt framgångsrikt.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-06-19.

Karin Larsson har 5 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Karin till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Karin

KARIN JOBBAR PÅ

Är du Karin Larsson?
Logga in och redigera din presentation här.