Kajsa Hultman, Mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro

Kajsa Hultman Mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

Kajsa Hultman, Mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Kajsa?

Jag har jobbat på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling sedan sommaren 2018. men har lång erfarenhet då jag är inne på mitt 20:e år som fastighetsmäklare i Örebro. Jag förmedlar främst villor och bostadsrätter, men även fritidshus och lantbruksfastigheter.
Jag har stor respekt för att detta kan vara en av ditt livs största affärer och jag gör mitt yttersta, för att det ska blir en så trygg och givande upplevelse som möjligt genom personligt engagemang och energi.

Vad skiljer Kajsa Hultman från andra mäklare?

Jag är noga med att anpassa varje enskild affär efter dess förutsättningar och jag vet att det gör stor skillnad för slutresultatet.
Kunder beskriver mig som trygg, lyhörd och kunnig, med stor servicekänsla. Detta är något som jag värderar högt i min roll som mäklare och det hjälper mig att nå mina mål.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Marknaden är ständigt föränderlig och det gäller att anpassa sitt arbetssätt därefter. Det är stor inflyttning, och bostadsbyggandet på Örebromarknaden har under flera år varit en av Sveriges mest expansiva vilket öppnar upp för rörlighet inom de olika boendeformerna.

Hur marknadsför Kajsa sina bostadsförsäljningar?

Vi på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling marknadsför din bostad via våra digitala paket på både Hemnet, www.lansfast.se, facebook och instagram. Vi jobbar även med ett stort kundregister och aktiv marknadsföring mot tidigare kunder.
Som säljare kan du även själv följa din bostads reslutat och få fram antal klick, likes osv.
Våra bilder tas av professionella fotografer och våra prospekt görs av vår mediebyrå och trycks sedan som kataloger via vårt tryckeri.

Välkommen att höra av er till mig så berättar jag mer om mig, företaget och hur vi tillsammans skapar de bästa förutsättningarna för en riktigt lyckad affär.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-03-02.

KAJSA SÄLJER
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor
På följande platser
KAJSA ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
Kajsa Hultman har 7 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Kajsa till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Kajsa

KAJSA JOBBAR PÅ

Är du Kajsa Hultman?
Logga in och redigera din presentation här.