Kajsa Barkholt Nord, Mäklare på Hälsinglands Fastighetsbyrå

Kajsa Barkholt Nord Mäklare på Hälsinglands Fastighetsbyrå

Kajsa Barkholt Nord, Mäklare på Hälsinglands Fastighetsbyrå
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Kajsa?

Jag heter Kajsa Barkholt Nord och arbetar som fastighetsmäklare och villaspecialist på Hälsinglands Fastighetsbyrå.

Jag har en lång bakgrund som säljare och har tidigare arbetat som fastighetsmäklare i både Uppsala och Gävle. Nu har jag flyttat hem till Hälsingland!

Vad skiljer Kajsa från andra mäklare?

Jag vill att du ska känna dig delaktig i din bostadsaffär, likväl vill jag att du ska känna att just din bostadsaffär är viktig för mig! Det är en självklarhet att dina önskemål får stå i centrum och mitt mål är att förmedla din känsla av bostaden i ett förstklassigt annonsmaterial och bildspråk.

Under mitt första år som fastighetsmäklare mottog jag pris som årets nykomling på riksnivå, baserat på både resultat och kundnöjdhet. Jag är stolt över att fortfarande kunna prestera på topp, utan att tappa i vare sig kvalitét eller förtroende hos mina kunder!

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Hälsinglands fastighetsbyrå jobbar i hela Hälsingland! Vi har tillsammans 100 års erfarenhet av mäkleri inom teamet vilket ger både säljare och köpare en ökad trygghet.

Hur marknadsför Kajsa sina bostadsförsäljningar?

Vi kan Hudiksvall! Att jobba fristående på en liten ort ger oss fantastiska möjligheter att anpassa marknadsföringen till varje enskild försäljning för att våra säljare ska få bäst betalt.

Vår fotograf Philippe lyfter tillsammans med stylist fram fram det bästa ur din bostad - vi publicerar annonsen på vår hemsida http://www.hfastighetsbyra.se/, hemnet, sociala medier och framför allt skapar vi intressenter via vårt relationsbyggande arbete. Vi vet vilka som är på väg att köpa - och sälja! Kontakta mig så berättar jag mer om hur vi lyckas!

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-10-22.

KAJSA ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
Kajsa Barkholt Nord har 2 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Kajsa till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Kajsa

KAJSA JOBBAR PÅ

Är du Kajsa Barkholt Nord?
Logga in och redigera din presentation här.