Julia Stael Von Holstein, Mäklare på MOHV Jönköping

Julia Stael Von Holstein Mäklare på MOHV

Julia Stael Von Holstein, Mäklare på MOHV Jönköping
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Julia?

Det ska vara enkelt och roligt att sälja sin bostad, när du anlitar mig kan du luta dig tillbaka och låta mig sköta alla delar i processen. Eftersom varje situation är unik så gör jag alltid mitt yttersta för att hitta den bästa lösningen för just din försäljning. Med hundratals förmedlade bostäder i bagaget vet jag hur vi tillsammans maximerar slutresultatet!

Vad skiljer Julia från andra mäklare?

För mig är det som kännetecknar en riktigt bra mäklare engagemang och professionalitet och jag lägger därför ner extremt mycket tid och tanke i varje försäljning. Mitt arbetssätt präglas av struktur och höga ambitioner vilket är extra gynnsamt för dig som säljare. En lyckad affär har i mina ögon alltid två nöjda parter, min arbetsmetod gör att även köparen av din bostad känner sig belåten med genomförandet.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Mitt namn är Julia Stael von Holstein och jag jobbar med förmedling av bostäder i Jönköpings län. Att sälja eller köpa bostad är en av livets största och mest betydelsefulla affärer, därför är det av stor vikt att den känns trygg för båda parter samt att den ger bästa möjliga resultat.

Hur marknadsför Julia sina bostadsförsäljningar?

Vi jobbar med alla etablerade marknadsföringskanaler men individanpassar alla försäljningar utifrån bostaden. Inget är omöjligt att lösa utan vi sätter kundnyttan i fokus!

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2018-02-01.

JULIA ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
Julia Stael Von Holstein har 8 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Julia till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Julia

JULIA JOBBAR PÅ

Är du Julia Stael Von Holstein?
Logga in och redigera din presentation här.