Julia Astrid Maria Hellman, Mäklare på SkandiaMäklarna Göteborg Väster

Julia Astrid Maria Hellman Mäklare på SkandiaMäklarna

Julia Astrid Maria Hellman, Mäklare på SkandiaMäklarna Göteborg Väster
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Julia Astrid Maria?

För mig är varje enskild affär den viktigaste. Det bästa betyget jag kan få är att såväl säljare som köpare rekommenderar mig vidare till sin omgivning.
Det här kanske är Ditt livs största affär? Med ett genuint engagemang och målmedvetenhet vill jag finnas till för Dig hela vägen. Som min kund skall du känna dig trygg i att du får både personlig och professionell service.

Vad skiljer Julia Astrid Maria från andra mäklare?

För mig handlar förmedlingsprocessen om att veta hur man bäst marknadsför en bostad, att se ”det lilla extra”, att på ett positivt sätt slutföra affären och att ge bra service till såväl säljare som köpare.
Med min glädje till jobbet, intresset för människor, och ett driv utöver det vanliga vill jag ge Er den absolut bästa förutsättningen genom hela bostadsaffären.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Västra Göteborg ligger mig självklart extra varmt om hjärtat då jag både är uppväxt och bor här. Jag bor och arbetar i samma område vilket gör att jag har mycket bra områdeskunskap och finns alltid tillgänglig för extravisningar etc. Tillgången till hav, natur, bra kommunikationer, många sportaktiviteter, bra barnomsorg och all tänkbar service tillsammans med ett stort utbud av affärer gör västra Göteborg extra attraktivt.

Hur marknadsför Julia Astrid Maria sina bostadsförsäljningar?

Vi arbetar med mycket och bred marknadsföring. Bl.a. arbetar vi med sex stycken internetkanaler. Vi delar lappar i brevlådorna. Väldigt många flyttar inom närområdet eller känner folk som vill flytta dit. En mycket stor andel av försäljningarna går direkt till vårt stora och uppdaterade spekulantregister. Självklart använder vi oss av professionella fotografer och man får en konsultation av stylist om man önskar. Vi jobbar med visningar i världsklass och bokade visningar. Visningsbroschyrerna är snygga och ger ett proffsigt intryck. Varje marknadsplan anpassar vi efter vår kunds behov så det blir optimalt för just den försäljningen. Tveka inte att höra av dig om du vill veta mer.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2020-02-04.

JULIA ASTRID MARIA SÄLJER
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor
På följande platser
JULIA ASTRID MARIA ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
Julia Astrid Maria har ännu inte fått något omdöme

Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Julia Astrid Maria till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Julia Astrid Maria

JULIA ASTRID MARIA JOBBAR PÅ

Är du Julia Astrid Maria Hellman?
Logga in och redigera din presentation här.