Julia Antonsson, Mäklare på HusmanHagberg Malmö

Julia Antonsson Mäklare på HusmanHagberg

Julia Antonsson, Mäklare på HusmanHagberg Malmö
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Julia?

Jag är en målmedveten och glad fastighetsmäklare som älskar mitt jobb och att få hjälpa dig som kund genom ditt livs största affär - jag anpassar varje försäljning efter just dina förväntningar och mål. Jag är en envis problemlösare som alltid gör allt helhjärtat. Det viktigaste för mig är att du som kund känner dig trygg genom hela processen. Genom ömsesidig lojalitet och personligt engagemang är mitt mål att du som köpare/ säljare ska känna en självklarhet att rekommendera mig vidare till vänner och bekanta.

Jag är född och uppvuxen i Karlskrona men flyttade till Malmö för att studera och staden kändes direkt helt rätt! På fritiden går jag gärna till gymmet på Värnhem eller tar en fika tillsammans med vänner i Malmö city. Mitt fokusområde är Slottsstaden, men jag säljer över hela Malmö.

Varmt välkommen att kontakta mig för att prata om just din boendesituation!

Vad skiljer Julia från andra mäklare?

Ingen bostadsförsäljning är den andra lik, därför ser jag alltid till dina behov i just din bostadsaffär. Jag garanterar mycket god tillgänglighet och att jag kan finnas där för alla parter i processen, såväl dig som säljare och spekulanter. Jag är en glad och målmedveten person som älskar att arbeta som fastighetsmäklare.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Mitt primära arbetsområde är Malmö, men jag jobbar även i kommunerna. Jag följer Malmös marknad dagligen och håller mig uppdaterad, det är otroligt kul att följa utvecklingen. Marknaden är generellt stabil även om det kan komma små svängningar emellanåt.

Hur marknadsför Julia sina bostadsförsäljningar?

Vi marknadsför våra bostäder på alla de stora bostadsiterna.
Hemnet, HittaHem, Bovision samt vår egen sida HusmanHagberg.se. Utöver de vanliga kanaler som i princip alla mäklare har tillgång till så jobbar jag mycket med riktad marknadsföring på Instagram och Facebook men jag inriktar mig också mycket med de personliga relationerna och kontakter med potentiella köpare. Kanske har jag redan en köpare till just din bostad?

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-06-26.

Julia Antonsson har 1 omdöme

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Julia till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Julia

JULIA JOBBAR PÅ

Är du Julia Antonsson?
Logga in och redigera din presentation här.