Julia Ackermann, Mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Umeå

Julia Ackermann Mäklare på Svensk Fastighetsförmedling

Toppmäklare 2018
Julia Ackermann, Mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Umeå
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Julia?

Jag vill se till att bostadsaffären blir ditt livs bästa affär. Jag lämnar inget åt slumpen, ligger steget före i varje del av processen och kommer att se till att du är 100% nöjd!

Vad skiljer Julia från andra mäklare?

Med kunskap, förtroende och tillgänglighet tillsammans med ett stort engagemang i varje försäljning strävar jag alltid efter att överträffa de förväntningar du har på bostadsaffären.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Svensk Fastighetsförmedling har funnits i Umeå sedan 1968. På kontoret finns lång erfarenhet inom branschen vilket innebär att vi verkligen kan våra områden och erbjuder dig som kund den bästa möjliga kompetensen.

Hur marknadsför Julia sina bostadsförsäljningar?

Vid varje försäljning anpassar vi marknadsföring efter bostadens förutsättningar, och utformar en plan på hur vi på bästa sätt når den mest optimala och köpstarka målgruppen. Gemensamt för varje försäljning är att bostaden exponeras kraftfullt och i så stor utsträckning som möjligt, genom våra olika verktyg. Detta leder till att vi får flest spekulanter till visningarna och därmed kan leverera det högsta slutpris som marknaden är villig att betala för just din bostad.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-10-22.

JULIA ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
Julia Ackermann har 8 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Julia till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Julia

JULIA JOBBAR PÅ

Är du Julia Ackermann?
Logga in och redigera din presentation här.