Josefine Zimmermann Mäklare på ERA

Josefine Zimmermann, Mäklare på ERA Håkan Sköld Fastighetsbyrå Malmö
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Josefine?

Jag vet vad som krävs av mig som mäklare för att ge dig som säljare de bästa möjliga förutsättningar för att du ska få en lyckad affär. En lyckad affär är olika för olika säljare och därför kommer jag att lyssna på vad du vill ha ut av affären och lite till! Med mitt sätt att arbeta, kommer du att märka av att jag vill ditt bästa. Jag är ambitiös, har kunskapen och vill ge dig en trygghet under hela processen.

Vad skiljer Josefine från andra mäklare?

Jag lägger energi på just din bostadsaffär, allt ifrån vad du kan göra för att få snygga bilder till att du ska få ett högt slutpris. Jag arbetar i Malmö med omnejd men är nischad på Värnhem, där jag själv är hemmastadd. Jag arbetar även mycket med dödsbo, vilket är en helt annan typ av försäljning. Där gäller det att vara ödmjuk, som har gjort att jag har lärt mig att arbeta med många olika typer av affärer men även under olika förutsättningar.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Området växer och växer! Allt ifrån bostäder till att det startas nya lokala caféer, restauranger, gym med mera. Jag kan räkna på en hand hur många som har sagt att de inte har trivts, och det handlar mer om lägenheten och inte om läget.
Eftersom vi har arbetat i hela Malmö och omkringliggande städer har vi många potentiella kunder för din bostad, redan innan vi har publicerat annonsen! Jag är alltid noggrann med att budgivarna ska vara startklara i form av lånelöfte innan de lämnar bud för att det inte ska ske någonting i slutet av affären. Som mäklare ska man underlätta för alla parter och förebygga problem som kan uppstå. Utöver detta har vi alltid bokade visningar för att du ska känna dig trygg med att alla besökare befinner sig i din bostad, samt att jag ska ha tid att prata med alla besökare för att kunna peka ut till dig vem som är köparen med stort k.

Hur marknadsför Josefine sina bostadsförsäljningar?

Det är viktigt att nå ut med din bostad till så många människor som möjligt, detta gör vi genom att marknadsföra oss på alla olika kanaler. Vi har flera gånger fått utmärkelse från Hemnet om att vi har flest klick på våra bostäder, vilket både är stort och viktigt! Vi arbetar även med utskick till dina grannar eftersom det är dem som är de bästa ambassadörerna för området, då de marknadsför din bostad vidare till sin omgivning. Desto fler som ser annonsen, ju fler besökare på visningen. Jag vet att desto fler budgivare vi får på visningen, ger det större chans till ett högre slutpris!
Utöver detta erbjuder vi även tjänsten "ERA försprång", för dig som inte är riktigt redo att sälja ännu, men vill vara helt startklar tills du väljer att säga till mig att publicera annonsen. Då har vi redan samlat ihop intressenter för din bostad.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2020-04-09.

Josefine har ännu inte fått något omdöme

Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Josefine till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Josefine

JOSEFINE JOBBAR PÅ

Är du Josefine Zimmermann?
Logga in och redigera din presentation här.