Josefine Eriksson, mäklare

Josefine Eriksson Mäklare

Josefine Eriksson, mäklare
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Josefine?

Jag strävar alltid efter att överträffa mina säljares förväntningar och att nå upp till bästa möjliga slutpris. För detta krävs ett stort engagemang och driv - vilket jag har! Jag är mån om att du som säljare ska ha en stor inblick i hela affären och jag håller dig därför ständigt uppdaterad och ger dig tips och råd.

Vill du ha en hungrig mäklare som hela tiden är på tårna? Då är jag rätt för dig!

Vad skiljer Josefine från andra mäklare?

Jag jobbar enbart med få objekt ute så att jag kan ha stenhåll på just din affär och kunna lägga fullt krut på den. Jag ser varje försäljning som ett unikt projekt och min ambition är inte bara att uppnå ett högt slutpris utan att du som kund även ska känna dig varmt omhändertagen under hela processen. Jag är ständigt tillgänglig på sms och telefon för att du som kund ska kunna kontakta mig och få svar på dina frågor när de dyker upp.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Jag förmedlar bostadsrätter i hela Kalmar och Färjestaden. Oavsett om du har en etta med renoveringsbehov eller en större pampig lägenhet är du varmt välkommen att kontakta mig!

Hur marknadsför Josefine sina bostadsförsäljningar?

Jag marknadsför mina försäljningar på vår hemsida och såklart även Hemnet. Utöver detta kommer din bostad marknadsföras i två av Kalmars största tidningar; Kalmarpost och Barometern. Något som är unikt!

Jag använder mig självklart även sociala medier, både min privata och företagets där vi har flest följare av samtliga mäklarbyråer i Kalmar. Detta gör att vi når ut till en väldigt bred målgrupp - både de yngre och de äldre.

Utöver detta matchar jag även din bostad mot vårt stora spekulantregister där vi har flera hundra aktivt sökande kunder. Din bostad fotas av en professionell fotograf och jag gör i ordning broschyrer med bilder och text som lämnas ut till visningsgästerna.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2020-04-02.

JOSEFINE ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
Josefine Eriksson har 4 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Josefine till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Josefine

Är du Josefine Eriksson?
Logga in och redigera din presentation här.