Josefine Ask, Mäklare på Erik Olsson Vellinge

Josefine Ask Mäklare på Erik Olsson

Josefine Ask, Mäklare på Erik Olsson Vellinge
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Josefine?

Mina ledord är engagemang och resultat! Ett skarpt affärssinne i kombination med en stor dos kreativitet gör att jag har en fingertoppskänsla för det sätt som varje bostad bäst bör framställas för att du som säljare ska nå högst slutpris.

Vad skiljer Josefine från andra mäklare?

Min ambition är inte bara att få bostaden såld, målet är att överträffa dina förväntningar och jag lovar göra allt jag kan för att nå dit. Därför ser jag också till att skapa flera förhandlingsmöjligheter när du anlitar mig i din bostadsaffär. En sådan är en stor affär i livet och det är otroligt viktigt att den mäklare du väljer erbjuder trygghet, driv och tillgänglighet. Du finner mig därför alltid tillgänglig, vid funderingar stora som små är det bara att kontakta mig.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Jag har varit yrkesverksam på Näset de senaste åren och har ett stort kontaktnät som jag bearbetar kontinuerligt. Det är en stor fördel för dig som säljare av din bostad att din mäklare vet vilka köpare som är intresserade av din bostad och hur man på bästa sätt når dem. Höllviken är mitt fokusområde och jag vet att efterfrågan är stor på både villor och bostadsrätter, särskilt i centrum men också i hela området.

Hur marknadsför Josefine sina bostadsförsäljningar?

Vår metod på Erik Olsson skiljer sig från den traditionella metoden att annonsera och vänta. Jag arbetar med aktiv marknadsföring i flera olika kanaler, det är där vi kan nå fler spekulanter. Fler spekulanter innebär fler potentiella budgivare och slutligen högre slutpris. När det gäller marknadsföringen är bildmaterialet otroligt viktigt. Jag lägger mycket fokus på att få rätt bildmaterial och berättar gärna mer om detta vid ett möte.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-10-25.

JOSEFINE ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
Josefine Ask har 2 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Josefine till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Josefine

JOSEFINE JOBBAR PÅ

Är du Josefine Ask?
Logga in och redigera din presentation här.