Josefin Svedman, Mäklare på HusmanHagberg Nynäshamn

Josefin Svedman Mäklare på HusmanHagberg

Jämför mäklare inför din bostadsförsäljning
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Josefin?

Jag har arbetat som fastighetsmäklare på kontoret i Nynäshamn sedan 2010. Att hjälpa mina kunder, båda i sorgliga och lyckliga stunder, att på bästa sätt ta sig vidare i livet mot nya mål och bostäder bygger relationer och ett förtroende som förgyller min vardag som mäklare.

Varje kund och bostad är unik! För mig är du som kund viktigast och jag hoppas få äran att hjälpa även dig vidare mot nya bostadsdrömmar!

Vad skiljer Josefin från andra mäklare?

Jag är en av kommunens mest rekommenderade mäklare och under åren har jag placerat mig på topplistan som mäklaren med högst mäklarbetyg i hela HusmanHagberg Sverige. För mig är det, tillsammans med alla nöjda kunder, kvittot på att det jag gör fungerar och att det är ett vinnande koncept där kunden garanteras en utmärkt tjänst.

Jag är en glad person med stort engagemang och noggrannhet. Jag finns alltid tillgänglig på telefon, sms och mail. Har du frågor eller funderingar är du självklart välkommen att kontakta mig.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Jag arbetar i hela Nynäshamns kommun och på Muskö i Haninge kommun. Ett område som expanderar snabbt just nu. Nya bostäder byggs och hamnen är klar om några år. Området är varierat med både stad och landsbygd. Oavsett var i kommunen man bor har man närhet till naturen och havet. Vilket präglar livet för många av kommunens invånare. Här finns något för alla!

Hur marknadsför Josefin sina bostadsförsäljningar?

Det är viktigt att hela tiden ha koll på marknaden och veta var potentiella kunder befinner sig. En bred marknadsföring är viktigt för att nå ut till så många potentiella köpare och framtida säljare som möjligt. Bostadsannonsen läggs upp på vår hemsida www.husmanhagberg.se/nynashamn, hemnet, etc. Vi jobbar också med sociala medier så som Facebook och Instagram.

Utöver annonsering på webben matchar jag alla bostäder mot vårt aktiva spekulantregister, där köpare som varit på visning av liknande objekt får meddelande om just det bostäder jag har till försäljning.

Mina objekt fotograferas alltid av en proffsfotograf, jag har alltid planritningar och tar fram professionellt försäljningsmaterial och trycksaker. Har du specifika önskemål på ytterligare marknadsföring säg bara till så ordnar jag självklart det också.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-02-18.

JOSEFIN SÄLJER
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor
JOSEFIN ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
Josefin Svedman har 3 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Josefin till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Josefin

JOSEFIN JOBBAR PÅ

Är du Josefin Svedman?
Logga in och redigera din presentation här.