Josef Hallström, Mäklare på BOSTHLM

Josef Hallström Mäklare på BOSTHLM

Josef Hallström, Mäklare på BOSTHLM
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Josef?

2006 började jag jobba som mäklare och efter tretton år i branschen är jobbet fortfarande lika roligt. Det beror bland annat på alla möten med människor där jag ofta kommer in när det är dags att ta ett nytt steg i livet. Att få ihop en försäljning med riktigt nöjda köpare och säljare är fortfarande lika roligt som när jag gjorde min första affär. Att jag får se och lära känna snart sagt varenda liten vrå av vår vackra huvudstad är för mig en mycket värdefull bonus.

Vad skiljer Josef från andra mäklare?

Det är en ganska liten del av Stockholms fastighetsmäklare som har lika lång erfarenhet och som har sålt i lika många olika föreningar, som både har sålt nyproduktion och drivit mäklarkontor. Erfarenhet och kunskap gör skillnad. Det skapar en trygghet genom hela försäljningen, och det borgar för ett bättre slutresultat. Precis som i vilken annan bransch som helst.

På BOSTHLM arbetar enbart mäklare med många års erfarenhet av såväl yrket som av Stockholms bostadsmarknad. Mäklare som kan sitt område, som vet vilka frågor och fallgropar som kan uppstå under en försäljning – och som vet hur man hanterar dem på ett sätt som är både korrekt och effektivt.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Jag är född, uppvuxen och boende på Södermalm och har drivit mäklarkontor på Kungsholmen i tio år. Förutom hundratals försäljningar på Kungsholmen, Essingeöarna och Södermalm så har jag förmedlat många bostäder I Vasastan, på Östermalm och söder om Söder. Vill du anlita en erfaren mäklare som kan hela Stockholm? Kontakta mig så bokar vi ett möte!

Hur marknadsför Josef sina bostadsförsäljningar?

Till skillnad från många andra så presenterar vi ditt objekt på samtliga bostadsajter: Hemnet.se, Bovision.se, Bostadsdeal.se och Trovit.

På BOSTHLM.se presenterar vi samtliga objekt i både HD-format och fullskärmsstorlek. Detta är en förutsättning för att kunna återge ditt objekts färg, skärpa och djup med absolut högsta kvalitet.

På BOSTHLM har vi under många år byggt upp ett aktivt kundregister där vi samlat människor som söker boende i ett visst område, i en viss storlek eller med en viss standard. Det är ett register vi vårdar och underhåller ömt, med tät personlig kontakt, eftersom vi vet att nästa köpare kan finnas bland dem.

Genom strategisk exponering i sociala kanaler som Instagram och Facebook ser vi till att så många spekulanter som möjligt får chansen att upptäcka just ditt objekt.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-09-30.

JOSEF SÄLJER
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor
På följande platser
  • Stockholm
JOSEF ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
Josef har ännu inte fått något omdöme

Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Josef till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Josef

JOSEF JOBBAR PÅ

Är du Josef Hallström?
Logga in och redigera din presentation här.