Josef Dursun, Mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Norrköping

Josef Dursun Mäklare på Svensk Fastighetsförmedling

Josef Dursun, Mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Norrköping
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Josef?

Med höga ambitioner, mycket energi och stort engagemang har jag alltid den bästa lösningen, om ni letar nytt boende. Jag är en utpräglad tävlingsmänniska med fotboll i generna. Tävlingsinstinkten präglar även mitt driv i mäklaryrket. Som person är jag mycket öppen och framåtriktad och tycker om att arbeta med människor. Efter många år inom servicebranschen har jag stor förståelse för människors olika behov och livssituation. Min erfarenhet har format mig och jag brinner därför starkt för försäljning, vilket lyser igenom i mitt driv, mina höga ambitioner och mitt resultatfokus.

Hoppas att jag får möjligheten att hjälpa er i ert bostadsbyte!

Vad skiljer Josef från andra mäklare?

Varje bostadsaffär är unik och ingenting får lämnas åt slumpen, varför jag tycker det är viktigt att ni som säljare av er bostad ställer höga krav vid valet av fastighetsmäklare. Varje uppdrag är ett enormt förtroende och det behandlar jag med största omtänksamhet för att ge er den tryggaste bostadsaffären och bäst betalt! Jag strävar efter att i varje affär erbjuda hög kvalitet, stort engagemang, gedigen kompetens och stor lyhördhet. Min ambition för att få förmedla just er bostad är att skräddarsy den bästa lösningen utifrån ert boende och ert unika läge.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Jag har tillsammans med mina kollegor på Svensk Fastighetsförmedling i Norrköping en stor lokalkännedom i ert område. Vi står även med ett unikt & brett kundregister som vi kan erbjuda våra kunder. Detta har gjort oss till en av Norrköpings mest anlitade mäklarbyråer.

Hur marknadsför Josef sina bostadsförsäljningar?

Syns man inte finns man inte!
Bostadsannonsen marknadsförs via vår hemsida www.svenskfast.se, Hemnet och självklart via vårt fantastiska spekulantregister. Marknadsföringen kommer även exponeras i digitala kanaler så som Facebook och Instagram.

Bostadsbilderna tas av en professionell fotograf och självklart tar jag fram professionellt försäljningsmaterial så som visningsbroschyrer.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-03-05.

JOSEF ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
JOSEFS PROSPEKT
Josef Dursun har 6 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Josef till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Josef

JOSEF JOBBAR PÅ

Är du Josef Dursun?
Logga in och redigera din presentation här.