Jonny Svantesson, Mäklare på Mäklarhuset Landskrona

Jonny Svantesson Mäklare på Mäklarhuset

Jonny Svantesson, Mäklare på Mäklarhuset Landskrona
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Jonny?

Jag vill att du som säljare ska få uppleva en problemfri process i kombination med att få maximalt betalt för din bostad när du väljer att anlita mig. Jag erbjuder hög tillgänglighet, stort engagemang och smarta marknadsföringslösningar som hittar rätt köpare till din bostad!

Vad skiljer Jonny Svantesson från andra mäklare?

Jag har lång erfarenhet, ett mycket brett kontaktnät och goda rekommendationer från både säljare och köpare. I kombination med ett flertal trygghetsförsäkringar, smarta digitala marknadsföringsverktyg, prisbelönt hemsida med användarupplevelse utöver det normala, goda bankkontakter m.m., skapar jag bästa möjliga förutsättningar för att din bostadsaffär ska bli ett rent nöje, för dig och för mig!

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Landskrona med omnejd är min hemmaarena. Här är jag född och uppväxt och har över åren förmedlat hundratals bostäder, kommersiella fastigheter och tomter. Staden har allt och lite till att erbjuda och detta märks inte minst på bostadspriserna som de senaste åren har stigit rejält.

Hur marknadsför Jonny sina bostadsförsäljningar?

Mäklarhuset ligger långt fram vad gäller digital marknadsföring. Maklarhuset.se, som upplevs i full HD-format, blev nyligen utsedd till en av Sveriges 10 bästa webbsidor. Här exponeras din bostad/fastighet på ett mycket effektivt sätt, men även på Hemnet.se, hittahem.se, algoritmstyrd visning på sociala medier m.m. Vi använder alltid proffsfotograf med möjlighet att välja till VR-visning av din bostad för bästa möjliga upplevelse. Vi kan även erbjuda homestyling i varierande omfattning när så önskas. Du erbjuds också förhandsmatchning mot vårt stora spekulantregister, redan innan bostaden är officiellt till salu.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-09-27.

JONNY SÄLJER
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor
På följande platser
  • Landskrona
JONNY ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
Jonny Svantesson har 1 omdöme

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Jonny till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Jonny

JONNY JOBBAR PÅ

Är du Jonny Svantesson?
Logga in och redigera din presentation här.