Jonny Persson, Mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Sundsvall

Jonny Persson Mäklare på Svensk Fastighetsförmedling

Toppmäklare 2018
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Jonny?

Mitt motto vid varje förmedling är "Bäst betalt och en trygg och personlig affär". Jag jobbar för att både köpare och säljare skall känna att de alltid kan vända sig till mig vad det än gäller samt känna förtroende och trygghet med mig genom hela processen. Med detta som fokus har jag många återkommande kunder och blir ofta rekommenderad till deras vänner och bekanta.

Vad skiljer Jonny Persson från andra mäklare?

Jag är fastighetsmäklaren i Sundsvall som har högsta snittet på budgivningar. Jag lämnar inget åt slumpen och vet att för att få till en lyckad affär krävs ett strukturerat arbetssätt.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Sundsvall är en bostadsmarknad där man får möjligheten att sälja allt från det lilla fritidshuset med enskilt läge till den centralt belägna villan eller bostadsrätten. Sedan min start 2012 som fastighetsmäklare i Sundsvall/Timrå har jag lärt mig hur bussarna trafikerar landsbygden, hur du enklast tar dig till jobbet och var närmsta skola ligger. Min höga lokalkännedom gör att jag har kunskap om var köparna finns och vilket typ av boende de vill ha.

Hur marknadsför Jonny sina bostadsförsäljningar?

Alla bostäder matchas mot vårat spekulantregister och marknadsförs på vår hemsida www.svenskfast.se Utöver detta använder jag mig av Hemnet samt Smart marknadsföring på sociala medier.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2018-04-04.

JONNY SÄLJER
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Radhus
  • Villor
På följande platser
  • Sundsvall
  • Timrå
JONNY ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
Jonny Persson har 7 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Jonny till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Jonny

JONNY JOBBAR PÅ

Är du Jonny Persson?
Logga in och redigera din presentation här.