Jonathan Rappel, Mäklare på Erik Olsson Sundbyberg

Jonathan Rappel Mäklare på Erik Olsson

Jonathan Rappel, Mäklare på Erik Olsson Sundbyberg
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Jonathan?

På dagens marknad är det extra viktigt att våga ta i med hårdhandskarna och göra vad som än krävs för att just din bostadsaffär ska bli så bra som möjligt. Vi genomför din bostadsaffär tillsammans - från början till slut. Jag håller både säljare och köpare trygga och informerade under hela processen och är alltid tillgänglig samt noggrann med återkoppling.

Med min långa erfarenhet inom sälj, min målmedvetenhet kombinerat med ett extremt driv sätter jag alltid dig som kund i fokus och målet är alltid att både säljare och köpare ska känna sig så nöjda att de vill använda mig som mäklare igen vid nästa flytt. Vi ska se till att göra en av ditt livs största affärer så lyckad som möjligt.

Vad skiljer Jonathan från andra mäklare?

Min ambition är att alltid överträffa mina kunders förväntningar. Jag jobbar med ett långsiktigt tänk och det är därför extra viktigt för mig att köpare och säljare är så nöjda att de rekommenderar mig vidare till familj och vänner samt att de till och med säljer med mig igen när det är dags nästa gång,

Jag är alltid tillgänglig, har du några frågor eller funderingar är det bara att kontakta mig.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

På dagens marknad är det extremt viktigt att du anlitar en kunnig mäklare som är den lokala experten. Jag märker att spekulanter letar väldigt brett och väldigt ofta är man ny inom området och då är det extra viktigt att du som säljare anlitar en mäklare som kan berätta vart exempelvis närmsta matbutik, förskola, skola och kommunikationer finns.

Hur marknadsför Jonathan sina bostadsförsäljningar?

Genom alla möjliga marknadsföringskanaler. I ett så tidigt skede som möjligt så marknadsför vi mot vårat breda spekulantregister. I och med att vi är väldigt stora över hela Stockholm så möter vi många köpare som letar ny bostad. Vi marknadsför på vår egen hemsida www.erikolsson.se, brevutskick, hemnet, bovision m.fl, vi är dessutom i dagsläget störst på sociala medier.
Bostadsbilderna tas av våra professionella fotografer som vi har inom vårat bolag, jag får ofta höra av kunder att de väljer oss just på grund utav våra bilder.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-11-01.

JONATHAN SÄLJER
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor
På följande platser
JONATHAN ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
JONATHANS PROSPEKT
Jonathan har ännu inte fått något omdöme

Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Jonathan till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Jonathan

JONATHAN JOBBAR PÅ

Är du Jonathan Rappel?
Logga in och redigera din presentation här.