Jonathan Lundin, Mäklare på Properties & Partners Fastighetsmäklare

Jonathan Lundin Mäklare på Properties & Partners Fastighetsmäklare

Toppmäklare 2019
Jonathan Lundin, Mäklare på Properties & Partners Fastighetsmäklare
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Jonathan?

Efter att ha arbetat på en större kedja kände jag och mina kollegor att vi kunde göra något bättre än vad marknaden hade att erbjuda. Sagt och gjort öppnades Properties&Partners. En ny modern mäklarbyrå men med lång och bred erfarenhet. Med vårt unika koncept så kan jag erbjuda en komplett tjänst med bred marknadsföring och stort engagemang och full fokus genom hela affären. Jag vet vad som krävs för en lyckad försäljning och selekterat ut det bästa för dig som kund. Detta resulterar inte bara i höga slutpriser utan nöjda kunder, gång efter gång.

Vad skiljer Jonathan från andra mäklare?

Det som jag får höra från av mina kunder är att jag har positiv energi, alltid lätt att få tag på, påläst på visning och ett extremt driv. Anlitar du mig kan jag garantera dig tillgänglighet, noggrannhet och att jag gör allt och lite till för du ska vara nöjd att ha anlitat mig.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Som fastighetsmäklare gäller det att känna alla områdets fördelar och nackdelar. Jag känner till ditt områdes alla fördelar och vad både köpare och säljare letar efter. Jag vet hur nära det är till skolor, caféer, promenadstråk, matbutiker och kommunikationer. Jag vet vilka köpare som är intresserade av olika bostäder och hur man bäst riktar in sig till dem.

Hur marknadsför Jonathan sina bostadsförsäljningar?

Vi marknadsför våra bostäder på alla stora bostadskanaler och mer därtill. Varmt välkommen att kontakta mig så ska jag berätta hela vårt säljupplägg med marknadsföring.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-04-24.

JONATHAN SÄLJER
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor
På följande platser
JONATHAN ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
JONATHANS PROSPEKT
Jonathan Lundin har 9 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Jonathan till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Jonathan

JONATHAN JOBBAR PÅ

Är du Jonathan Lundin?
Logga in och redigera din presentation här.